Een talent dat niet dagelijks groeit, gaat dagelijks een stukje achteruit.

NL leert door met ontwikkeladvies

Zet nu in op jouw eigen duurzame inzetbaarheid en persoonlijke ontwikkeling en benut deze kans om je te oriënteren of te heroriënteren. Een unieke kans om te checken welke mogelijkheden er binnen of buiten jouw organisatie zijn. Kies een coach die bij jou past en bij jou in de regio werkt. Feedback Training & Consulting heeft door het hele land coaches. Er is dus altijd wel iemand in jouw buurt die daar bovendien ook een netwerk heeft. De coaching kan uiteraard ook online of via wandelcoaching plaatsvinden. Dit en andere persoonlijke voorkeuren worden in het eerste contact met jou besproken.
 

Wat kun je verwachten?

Onze ervaren loopbaancoaches gaan met jou aan de slag met het (her)ontdekken en een stap zetten in het realiseren van jouw persoonlijke en professionele ambities. Onze aanpak is altijd persoonlijk, open-minded, vakkundig en maatwerk. Wij werken vanuit onze kernwaarde: doelgericht ontdekken en groeien vanuit verbinding.


Wie komt in aanmerking voor deze subsidie-regeling?

De regeling NL leert door is er voor iedereen van 18  jaar tot de pensioengerechtigde leeftijd met een
relatie tot de Nederlandse arbeidsmarkt. Dit geldt dus voor werknemers, flexwerkers, zzp’ers en ondernemers, maar ook voor mensen die nu geen werk hebben.

Beperkt aantal trajecten beschikbaar

Het overheidsloket voor de ontwikkeladviezen wordt per 1 december 2020 (opnieuw) geopend. Vanaf dat moment kunnen werknemers, zelfstandigen en werkzoekenden kosteloos een ontwikkeladvies volgen bij een loopbaanadviseur. Er zijn in totaal 50.000 adviestrajecten beschikbaar.

Hoe gaat het in zijn werk?

  • Stap 1: meld je aan voor het NL leert door met inzet van het ontwikkeladvies via info@feedbackconsulting.nl.
  • Stap 2: plan een gratis oriënterend intakegesprek met één van de loopbaancoaches.
  • Stap 3: zodra je de coach hebt gevonden waar je de klik mee voelt, ontvangen we bepaalde gegevens en documentatie van je voor de administratieve afhandeling.
  • Stap 4: gelijk op 1 december melden we je aan voor de subsidieregeling met de gegevens die we hebben ontvangen van jou en starten we jouw traject met een arbeidsmarktscan.
  • Stap 5: na 1 december start jouw traject; het traject bestaat uit 3 gesprekken van 1,5 uur. Samen met je loopbaancoach bepaal je hoe je elkaar treft en waar.


De arbeidsmarkt verandert snel

Goede informatie over jouw loopbaanmogelijkheden bij jouw werkgever en in de huidige arbeidsmarkt zijn essentieel. Daarom is een arbeidsmarktscan onderdeel van het ontwikkeladviestraject. Met deze arbeidsmarktscan krijg je inzicht in wat jouw kansen en mogelijkheden nu zijn op basis van je ervaring en ontwikkelwensen. Verder ga je met onze loopbaancoach in op jouw persoonlijke talenten en kwaliteiten, ervaring, ontwikkeling en wensen, maar ook op wat je nu eventueel nog tegenhoudt. Met het traject bieden wij een heldere en inspirerende aanpak waarin je duidelijke doelen gaat stellen voor je loopbaanontwikkeling in een richting die zowel goed past bij jouw persoonlijke voorkeuren als ook afgestemd is op de actuele mogelijkheden op de huidige arbeidsmarkt. Zo ben jij voorbereid op je volgende loopbaanstap.


Investering

Van de loopbaan kandidaat
Aangezien het loopbaantraject door de subsidiemogelijkheid geheel gratis is voor jou, is de enige investering die wij van jou vragen jouw bereidheid om aan de slag te gaan met jouw zelfonderzoek. In het intakegesprek kun je aangeven wat jouw verwachtingen zijn van het traject en bespreken we welke (tijds)investering van jou verwacht wordt.

Van de werkgever

Als werkgever kun je ook gebruikmaken van het gesubsidieerde loopbaantraject voor jouw werknemers. Feedback Training & Consulting bespreekt graag hoe we dit traject kunnen inzetten voor actuele mobiliteitsvraagstukken binnen jullie organisatie. Neem gerust contact op met een van onze ervaren gecertificeerde loopbaancoaches.

Direct aanmelden en meer informatie over de NL leert door loopbaantrajecten van Feedback Training & Consulting via de volgende link: https://feedbackconsulting.nl/nl/gratis-loopbaancoaching