I am because we are.

Annemarijn Hoorens

Mijn passie

Ik geloof dat je effectiever kunt zijn als je in je leven rust en ruimte ervaart.


Meer zicht op en begrip van je gedragspatronen geeft je de ruimte om nieuwe keuzes te maken en los te komen van automatismen.
Vanuit innerlijke rust ben je je bewust van wat er om je heen en in jezelf gebeurt en kun je de regie voeren over je eigen gedrag. Je krijgt grip op je denken, voelen en handelen waardoor je persoonlijke invloed toeneemt. Je beseft beter wat je toegevoegde waarde is en je leiderschap kan groeien.

Zelf heb ik ervaren hoe waardevol het is inzicht te krijgen in je persoonlijke invloed en effectiviteit. Dit heeft mij de mogelijkheid gegeven om persoonlijk en professioneel te groeien. Ik haal meer energie uit de dingen die ik doe en de contacten met anderen. Ik kan doelgerichter mijn leven vormgeven in een richting die goed is voor mij en mijn omgeving.
Vanuit deze ervaring gaat mijn hart sneller kloppen wanneer ik individuen, teams of organisaties kan begeleiden bij leer- en ontwikkeltrajecten. Zodat ook zij met meer energie en plezier ambities kunnen waarmaken en waarde toevoegen aan hun leven en dat van anderen.

Mijn Expertise

Als ontwikkelcoach, trainer en adviseur begeleid ik individuen, teams en organisaties in hun ontwikkeling en bij het aanleren van nieuw gedrag waarmee zij het verschil kunnen maken.

Leren en ontwikkelen vindt plaats in relatie met anderen. Daarom help ik organisaties een veilige en professionele omgeving te creëren waarin mensen zich durven ontwikkelen, eigenaarschap nemen en zich verbinden met degenen waarmee ze samenwerken. Zodat zij vanuit gezamenlijkheid het beste uit zichzelf en elkaar kunnen halen. Want dan kan er gewerkt worden aan effectiviteit, veranderen, persoonlijke en professionele doelen en goede resultaten.

Mijn Achtergrond

I am because we are.

Daarnaast ben ik:

  • onbevooroordeeld en nieuwsgierig
  • creatief, ik daag je uit nieuwe bronnen aan te boren
  • enthousiast
  • zorgvuldig
  • betrokken
  • ik streef naar kwaliteit en een duurzaam resultaat
  • ik werk met een lach en heb een frisse blik