Alleen wie zichzelf niet kent, vindt de ander raadselachtig.

William Shakespeare

Bertie Ubaghs

Mijn passie

Mijn passie is het begeleiden van groei van mensen, teams en organisaties om zo steeds betere resultaten te bereiken. Door jezelf en elkaar beter te begrijpen, de verbinding te maken, duidelijke doelen te hebben en samen te werken worden de juiste resultaten bereikt. Zo ontstaat er positief gedrag waarin successen worden behaald en gevierd.

Het begint bij eerst jezelf goed kennen alvorens je de ander kunt begrijpen. Hiervoor is verbinding nodig met jezelf en vervolgens met de ander en je omgeving. Ik vind het mooi om deze ontwikkeling te zien en te begeleiden, omdat het leidt tot meer geluk.

Mijn Expertise

Tijdens mijn jarenlange ervaring als leidinggevende heb ik geleerd dat je de beste resultaten bereikt MET mensen. Geef vertrouwen, maak verbinding, zorg voor zelfreflectie, stel je kwetsbaar op, zorg voor duidelijke doelen en richting etc. Maar ik heb ook geleerd dat dit niet over één nacht ijs gaat en dat dit tijd en energie kost. Waarom lukt het de ene beter dan de ander? Er zijn meer wegen die naar Rome leiden, wat is jouw weg? Wat past bij jou en wat vraagt de organisatie? Allemaal herkenbare vragen die ook bij mij de revue zijn gepasseerd. Ik begeleid mensen graag in hun eigen proces en doe dit als professional met een gedegen opleiding en ervaring.

Mijn Achtergrond

Mijn stijl kenmerkt zich door enthousiasme, met vertrouwen, verbindend, professioneel, vragend en resultaatgericht.

Ik maak snel verbinding en door de juiste vraagstelling kom ik snel tot de kern en zorg voor een maximaal leereffect. Hierbij vind ik het belangrijk dat mensen door middel van doen en ervaren leren en niet een kunstje krijgen aangeleerd.