Reflecteren, transformeren, flow creëren!

Dorien Verdonschot

Mijn passie

Gras groeit niet harder door er aan te trekken.

Mijn passie is GROEI!
Werken aan jezelf is spannend, confronterend maar vooral ook leuk en leerzaam. Wie vooruit wil komen, moet soms durven stil te staan. Doordat ik positief confronterend aan slag ga, wordt inzicht gegeven in talenten, kwaliteiten en overtuigingen. Door dit inzicht kom je meer in je kracht te staan en zullen betere prestaties geleverd worden.
Met veel passie, plezier en hard werken, ga ik graag met het individu, de afdeling en/of de organisatie aan de slag om individuele- en organisatiedoelstellingen te behalen. Groei vraagt om Feedback!

Mijn Expertise

Hard op het resultaat met hart voor de mensen.

De belangrijkste motor van een organisatie is haar mensen. Om (commerciële) doelstellingen te behalen is het benutten van talenten en kwaliteiten essentieel. Door mijn ruime ervaring in sales en management, kan ik hierbij ondersteunend zijn. In mijn trainingen zal ik, vanuit vertrouwen en verbinding, mensen uit hun comfortzone halen en op een verrassende wijze inzichten verschaffen.

Mijn Achtergrond

Ik train en coach met P.I.T.

Personal Power: iedereen heeft unieke talenten en kwaliteiten. Door het belichten en verder ontwikkelen van deze talenten, kom je in je kracht en kun je optimale prestaties neerzetten. Dit zal direct te merken zijn in het contact met jezelf, je collega’s en je klant.

Interesse: vanuit mijn oprechte interesse in hetgeen mensen, afdelingen, organisaties beweegt, kan ik me verplaatsen in drijfveren, overtuigingen en doelstellingen. Vanuit verbinding ga ik graag de co-creatie aan om samen tot optimale en blijvende resultaten te komen.

Tastbaar resultaat: het uitgangspunt voor elke samenwerking is resultaat!
Samen maken we de interventie meetbaar en streven we naar optimale prestaties.