The ones that are crazy enough to think that they can change the world, are the ones who do.

Steve Jobs

Hugo Immink

Mijn passie

Mijn passie is het aanjagen van de verbeelding van de mens met een grote dosis positiviteit zodat mensen gaan doen wat ze zo enorm graag willen, maar vinden dat ze niet kunnen. Vaak rijden mensen met vol gas op de plank in de zesde versnelling met de handrem en vragen ze zich af waarom ze zo moeizaam vooruitkomen! Ik help om de handrem los te laten. De handrem is symbolisch voor beperkingen die mensen zichzelf opleggen en hen dwarsbomen om vooruit te komen en hun ambitie te verwezenlijken.

Daarnaast heb ik ervaren dat zelfkennis het startpunt is wanneer het aankomt op belangrijke thema´s zoals leidershap, conflicthantering en communicatie bijvoorbeeld. De issue is niet de issue, maar hoe een ieder zich relateert aan de issue in kwestie. Dit vereist een grote dosis zelfkennis, wat als bijkomend voordeel heeft dat je in staat bent om anderen ook beter te doorgronden.

Ik help bruggen te slaan tussen individuen en tussen individuen en ideeen om zo tot significant betere resultaten te komen, door elkaar en voor elkaar.

Mijn expertise

In plaats van mezelf op de borst te slaan door te zeggen waar ik goed in ben geef ik liever door wat ik van mijn klanten hoor. Iemand die direct vertrouwen wekt. Benaderbaar, warm, vriendelijk en persoonlijk. Overigens bak ik geen zoete broodjes (ik lust ze wel). Ik zeg wel waar het op staat maar altijd wanneer men een psychologische veiligheid ervaart. Ik hou ervan om het complexe zo plat mogelijk te slaan en ben wars van consultancy blabla. Ik heb geleerd dat zelf identiteit de sleutel is om potentie te ontgrendelen en deuren te openen naar nieuwe mogelijkheden in een toch al complexe wereld.

Mijn stijl

Ik ben in staat om moeilijke concepten plat te slaan met creatieve voorbeelden en oefeningen, zodat ze goed binnenkomen. Empathisch, enthousiast, inspirerend, creatief, positief, energiek, praktisch, resultaatgericht, humorvol en mensgericht.