Wie slim wil lijken, praat.
Wie slim wil worden, luistert

Dalai Lama

Ingrid Manasse

Hoe pak je je rol als leider of juist als teamlid? En hoe effectief ben je in het leiden van jezelf? Wat maakt dat je op een bepaalde manier reageert? Wat maakt dat je met de ene persoon veel makkelijker schakelt dan met de andere?

Inzicht in deze vragen leidt tot effectiever gedrag.

In mijn werk als trainer en coach nodig ik mensen uit om op een nieuwe manier te kijken naar zichzelf, hun werkomgeving en hun persoonlijke omgeving. Mijn doel is om mensen te laten ervaren en leren dat zij zélf het verschil kunnen maken, zodat zij in staat zijn om effectiever om te gaan met lastige situaties, complexe klanten en verschillende collega’s.

Mijn passie is om deelnemers te trainen en te coachen met als resultaat dat zij meer plezier en resultaat gaan ervaren. Van geen controle en het gevoel van ‘ik word geleefd’ naar controle over wat ik doe en hoe ik het doe: ik leef!

Naast maatwerk leiderschaps- en communicatietrainingen richt ik mij ook op de specifieke ondersteuning van werkende moeders.

Mamma werkt (zonder stress)

Ben jij of ken jij een Werkende Mamma?
Ik heb een missie: ik wil werkende mamma’s helpen om minder stress en meer plezier te ervaren. Meer voldoening behalen zowel op het werk als thuis of waar ze ook zijn.  Meer plezier in de rol als mamma, en gelukkiger zijn op je werk.

De werkende mamma’s die het zo graag goed willen doen op alle fronten en continu het gevoel hebben dat ze tekortschieten. Vaak met stress tot gevolg. En met burn-out op de loer.

Mijn ervaringen als trainer en coach én als mamma heb ik verwerkt in een programma:
Persoonlijk leiderschap voor Werkende Mamma’s! onder de titel: Mamma werkt.
Met een pallet van coaching, workshops, korte reminders en meer help ik jou om lekkerder in je vel te zitten.

Wil jij dit ook? Neem contact op voor een vrijblijvend advies/coachgesprek en ontvang meteen je eerste tips die je direct kunt toepassen. Je kunt me ook volgen via social media.

Mijn kennis en expertisegebieden

  • NLP master practitioner
  • Transactionele Analyse (TA) en Systemisch werk
  • Gecertificeerd Kernkwadranten trainer (Daniel Ofman)
  • DISC gecertificeerd (gedrag en drijfveren)
  • TMA gecertificeerd (talenten- en drijfverenanalyse)  
  • Fluent Leadership / Functional Fluency / TIFF
  • Deep Democracy

Achtergrond

Als ervaren trainer, coach, teamleider en manager heb ik ruime ervaring in het begeleiden van zeer diverse groepen: zowel mbo- als hbo-niveau, zowel trainees als medewerkers die richting pensioen gaan, zowel uitvoerenden als management. In zakelijke dienstverlening en bij de overheid.

Het creëren van commitment en omgaan met weerstand behoren tot mijn expertises. Dit doe ik door mijn inlevingsvermogen in te zetten en door te luisteren zonder oordeel. Met enthousiasme en plezier maak ik elke training tot een succes.