Als je focust op resultaat, zul je nooit veranderen; wanneer je focust op verandering, zul je resultaat zien

Joyce Schulpen

Mijn passie

pas·sie (de; v) (meervoud: passies) hartstocht, drift; hartstochtelijke liefhebberij

Het geheel is meer dan de som van de delen

Het heeft mij altijd gefascineerd dat de kracht van een organisatie, klein of groot, wordt bepaald door de mensen die er werken. Ik vind het dan ook prachtig om te zien hoe veel bereikt kan worden als de juiste mensen op de juiste plekken zitten en er optimaal gebruik gemaakt wordt van eenieders capaciteiten. Capaciteiten worden belemmerd of versterkt door het gedrag van een professional; alleen is men zich vaak niet bewust van dit gedrag. Het geheim van succes schuilt hem dan ook in het creëren van bewustwording en het ontwikkelen van inzichten/vaardigheden in een context die de professionals stimuleert.

Het is mijn passie om samen met individuele managers, medewerkers en teams aan de slag te gaan om hen bewust te maken van de effectiviteit van hun gedrag in hun functie en de eventuele belemmeringen, waardoor het gewenste resultaat niet wordt behaald. Vervolgens gaan we aan de slag met training en verdere ontwikkeling van het gewenste gedrag! Samengevat: Mensen inzichten mee te geven over hun eigen gedrag (kennen) en hen vervolgens krachtiger te maken (kunnen). Dàt is wat mij drijft!

Expertise

ex·per·ti·se (de; v; meervoud: expertises, expertisen) deskundigheid


Als je focust op resultaat, zul je nooit veranderen; wanneer je focust op verandering, zul je resultaat zien

Ik ga graag met u in gesprek over wat het gewenste resultaat is van de (organisatorische) veranderingen binnen uw bedrijf en/of over de ontwikkelbehoefte die u wilt aanpakken. Met uw focus op het resultaat, zal ik als trainer/consultant u helpen focussen op de aanpak die nodig is om dit resultaat te realiseren.

Door mijn jarenlange ervaring op het gebied van internationale sales en management binnen de zakelijke dienstverlening, help ik u de koers te bepalen op het gebied van sales, teamontwikkeling en leiderschap en uw professionals de inzichten en vaardigheden mee te geven om in hun vak te excelleren!

Mijn maatwerkprogramma’s worden volledig op uw organisatie en de praktijk van de deelnemers toegespitst en we zorgen samen voor een setting die zal leiden tot de gewenste gedragsverandering en dus het behalen van het gewenste resultaat. Immers: Groei vraagt om Feedback.

Mijn stijl

stijl (de; m; meervoud: stijlen) wijze van handelen

Wees de verandering die je wilt zien, oftewel: een verandering begint eerst bij jezelf.
 
Enthousiast, gericht op de persoon: eerst wie dan wat, doelgericht.