Liefde voor verhalen, passie voor verbinding

Mark van Leeuwen

Het zit in je. De passie om een verhaal te vertellen. Het vermogen om een klinkende boodschap te verkondigen. De bezieling om een presentatie te geven waarmee je mensen echt weet te raken.

Het zit in je, neem dat van mij aan, je hoeft het alleen nog maar op te roepen. Maar dan wel op enthousiaste, overtuigende en sprankelende wijze. En daar help ik je graag bij. Dat is mijn passie. Jouw verhaal een bron van beweging laten zijn.

Mijn expertise

Ongeacht het niveau - individu, team of organisatie - staat het thema Verbinding bij mij centraal. In mijn optiek functioneren mensen beter als ze zichzelf kennen, zich in de ander verplaatsen en een gemeenschappelijk doel nastreven. Dan komen er duurzame relaties tot stand, waarbij men feedback geeft en gezamenlijk aan de slag gaat om het beoogde resultaat te bereiken.

Tijdens trainingen gebruik ik de kracht van verhalen. Ik laat deelnemers uit eigen ervaring vertellen, het nut ervan inzien en visies projecteren die zij, persoonlijk of met de organisatie, realiseren willen. De veilige omgeving schept daarbij vertrouwen. Het is bijzonder om te ervaren wat er gebeurt als mensen delen wat hun bewust of onderbewust bezighoudt. Er wordt dan echt een zaadje voor groei geplant.    

Diep in mij zit een romanticus. In mijn vrije tijd mag ik weleens weg zweven, maar in het werk sta ik met beide benen op de grond. Mijn doel is het gevoel van - bewust zijn - te bevorderen en verandering in gang te zetten. Dat hou ik altijd voor ogen. We gaan pas naar huis als we het idee hebben werkelijk iets bereikt te hebben.     

Mijn achtergrond

Van huis uit ben ik een aannemerszoon. Mijn vader bouwde mooie woningen. Net als hij heb ik de drive om iets van blijvende waarde en ultieme schoonheid te creëren. Training past daar goed bij. Wanneer mensen zich dankzij mijn bijdrage verder ontplooien, nieuwe paden betreden, beter presteren en volop gaan stralen, voel ik me een bevoorrecht mens.