De mooiste ontdekkingsreis is leren kijken met andere ogen.

Miriam Mulder

Mijn passie

In de waan van de dag waarin (maatschappelijke) veranderingen steeds sneller gaan en veel informatie op ons afkomt wordt het steeds belangrijker om regelmatig de tijd te nemen om de balans op te maken. Wat past nu in essentie bij mij? Wat kan ik? Wat wil ik niet meer? Hoe zou ik het graag willen?

Mijn passie is het bijdragen aan een waardevolle beweging bij mensen en organisaties. Het liefst breng ik mensen en organisaties een stap verder, op een duurzame manier. Dit doe ik met veel enthousiasme, gericht op het creëren van mogelijkheden en draagvlak.

Mijn expertise

Kenmerkend voor mij is de onderzoekende autonome instelling waarmee ik creatieve oplossingen kan vinden. Ook heb ik een groot inlevingsvermogen en werk ik graag met mensen om ze te ondersteunen in hun (persoonlijke) ontwikkeling en bij het benutten van talenten.

Mijn motto is continu blijven leren.

In mijn loopbaan heb ik ervaring opgedaan bij verschillende organisaties op het gebied van operationeel management, duurzame inzetbaarheid, verzuim en re-integratie, training en (loopbaan)coaching.

Mijn stijl

Als trainer en coach maak ik gebruik van verschillende inzicht gevende methodieken die passen bij de situatie. Het verbinden van hoofd (weten), hart (voelen) en buik (willen) is vaak belangrijk om een duurzame verandering te bewerkstelligen. Vanuit de verbinding met jezelf ontwikkelt je gevoel van eigenaarschap en persoonlijk leiderschap. Je eigen authentieke wijze die van enorme betekenis is voor jezelf en voor anderen.

Van anderen krijg ik terug dat ik snel rust creëer, tot de kern kom, eerlijk, pragmatisch, positief, empathisch en open minded ben.