Je hebt geen toverkracht nodig om je leven te veranderen. Alle kracht die je nodig hebt, zit in jezelf.

J.K. Rowling

Monique Schuur

Mijn passie

Te midden van de moeilijkheid ligt de mogelijkheid.
Albert Einstein

Ik zie altijd die mogelijkheid. De kunst is de realisatie daarvan aan te gaan. Ik hou ervan om samen met anderen de mogelijkheden te onderzoeken die er zijn voor organisaties en hun klanten, teams en individuen. Graag kom ik samen tot nieuwe inzichten, waardoor werkelijke ontwikkeling, groei en resultaat ontstaat.

Mijn Expertise

Mijn ervaring heb ik, behalve door het leven te leven, opgedaan in managementfuncties binnen de retail, zakelijke dienstverlening en technische industrie.

Met deze ervaring en mijn oprechte interesse in mensen en wat mensen beweegt, zijn we samen in staat om tot inzichten te komen die het gewenste resultaat bereikbaar maken en die resultaten vervolgens ook borgen.

 

Mijn Achtergrond

Kenmerkend voor mijn handelen zijn mijn betrokkenheid,  rust en gevoel voor humor. Die humor wordt door opdrachtgevers gewaardeerd, omdat ik daarmee ontspanning breng op momenten die voor organisaties en hun mensen spannend zijn. Ik ervaar dat ik hiermee lucht breng in uitdagende omstandigheden, het proces naar groei en ontwikkeling meer ruimte geef en tot de beoogde resultaten kom.