Gedrag is het resultaat van onze besluiten, niet van onze omstandigheden.

Stephen Covey

Selma Boschloo


Mijn passie

Ik geloof in het creëren van “a great place to work” cultuur om zo talenten verder te ontwikkelen bij mensen en om meer eigenaarschap te creëren bij medewerkers voor hun eigen ontwikkeling in wat en hoe ze willen leren en ze daarin optimaal te faciliteren.

Ik omarm de principes van Steven R. Covey’s principes voor effectief leiderschap en persoonlijk leiderschap en pas deze toe zowel in de zakelijke context van werk en daarbuiten.

Mijn Expertise

Geaccrediteerd trainer Situationeel Leiderschap SLII van Blanchard International.

Ik werk aan leiderschap en eigenaarschap in organisaties met zowel management als met medewerkers en spiegel hun manier van denken, houding en gedrag en maak hen bewust van het effect daarvan op hun omgeving en eigen functioneren.
TMA professional om competenties te meten en te ontwikkelen en DISC trainer om mensen meer inzicht te geven in hun eigen voorkeuren qua gedrag en communicatie.

Mijn Achtergrond

Ruime ervaring in werken met startups, MKB en familiebedrijven; van Finance, IT, Accountancy tot aan Offshore en high-tech bedrijven.

Heeft u binnen uw organisatie de uitdaging om organisatie veranderingen door te voeren, streeft u om de performance en resultaten te verbeteren of wilt u een beoordelingscyclus die past in deze tijd?
Ik heb ruime ervaring in het ontwerpen en begeleiden van maatwerk ontwikkelprogramma’s met effectieve methodes om de mindset van mensen te triggeren in de richting waarop u wilt focussen om uw doelen te bereiken.
In mijn programma’s zijn zowel management als de teamleden mede verantwoordelijk en aansprakelijk voor het gewenste resultaat;

Ik geloof dat blijvende verandering bereikt wordt als alle lagen van de organisatie betrokken zijn in het proces: bottom-up EN top-down! Een uitdaging die ik graag met u aanga!

Wilt u meer weten over mijn aanpak, werkwijze en resultaten?
Neem gerust contact met mij op. Ik laat het u graag ervaren.