Het doel van trainen is dat deelnemers versteld staan van hun eigen prestaties in plaats van dat ze overweldigd worden door de trainer.

Bob Pike

Train de trainer

Trainingen

 1. Train de trainer

  Het geheim van het geven van boeiende en effectieve trainingen schuilt in de vaardigheid om je deelnemers zo te begeleiden dat de trainingsdoelstellingen worden gehaald.

 2. LEGO SERIOUS PLAY facilitator training

  LEGO SERIOUS PLAY ® is een inspirerende en impactvolle procesmethode voor strategie- en visieontwikkeling, teamvorming, ondernemerschap en innovatie.

 3. Functional Fluency vervolgtraject voor begeleiders

  Je leert anderen ondersteunen in het zichtzelf beter leren kennen om van daaruit effectiever gedrag te ontwikkelen. Je wordt opgeleid om je te licenseren voor het internationaal erkende Functional Fluency instrument TIFF (Temple Index of Functional Fluenc

 4. Beroepsopleiding Ondernemend en Meesterlijk trainen

  Heb je altijd al de droom gehad om trainer te worden en wil je vanuit die rol graag organisaties, teams en individuen begeleiden? Wil je niet alleen vakmanschap maar ook meesterschap ontwikkelen?

 5. TMA talentenanalyse

  Heb je professioneel te maken met duurzame inzetbaarheid en ben je HRM manager, P&O-, re-integratiemedewerker of coach? Schrijf je dan in voor de TMA-certificatietraining.

 6. TMA teamanalyse training

  Ben je bekend met de TMA talentenanalyse en ben je benieuwd naar de drijfveren, talenten en competenties van het team waar je mee werkt, maak dan gebruik van de TMA teamanalyse.