Samen op afstand

Teamsamenwerking vanuit huis

Nu wij vaker vanuit huis werken geeft dat nieuwe uitdagingen. Hoe blijf je verbonden met elkaar ondanks de afstand? In deze kosteloze inspiratiesessie van max. 2 uur reiken wij een aantal praktische tools aan die behulpzaam zijn om jou en je team succesvol te laten werken op afstand. In vogelvlucht nemen wij je mee in de bouwstenen van de “Cirkel van verbinding”.

  • Vertrouwen
  • Open communicatie
  • Betrokkenheid
  • Eigenaarschap
  • Resultaat

Daarnaast is er ruimte voor het uitwisselen van ervaringen. Laat je inspireren door de ervaren trainers van Feedback Training & Consulting én collega’s uit het veld.

Hans Waals

Wie zijn wij?

Als trainer en coach zet ik mensen en teams in beweging. Samenwerken is (weer) leuk en echt productief als de mensen in een team zich veilig voelen, zichzelf kunnen zijn en gewaardeerd worden. Alleen door willen wordt kunnen ook echt doen!

Feedback Training & Consulting ondersteunt organisaties, teams en individuen bij organisatieontwikkeling en (gedrags)verandering.

Praktische informatie en contact

Je kunt kiezen uit de volgende data en tijden:

  • Donderdag 25 juni 09.30 - 11.30 (niet langer beschikbaar)
  • Dinsdag 30 juni 15.00 - 17.00

Aanmelden doe je via de button. Mocht je vragen hebben dan kun je contact opnemen met Hans Waals via h.waals@feedbackconsulting.nl.

Vooral het uitwisselen en delen van ervaringen met vakgenoten was heel inspirerend en leerzaam. In vond de sfeer ook erg positief en uitnodigend.

Wesley

Niet vanuit het ‘ik’ en ‘zij’, maar vanuit het ‘wij’ ontstaan de goede dingen.

Peter van Uhm

Voor wie is deze inspiratiesessie?

Deze inspiratiesessie is voor iedereen die in teams op afstand met elkaar samenwerkt.