Feedback laat je groeien

Amygdala hijack

Ken jij ‘t?

Er gebeurt iets in je omgeving dat je doet bevriezen, dat maakt dat je wilt vluchten of gaat vechten? Blame it ons amygdala angstcentrum. Hoe dan ook, over het algemeen zijn het vaak geen effectieve coping- methodes en ze dragen zeker niet bij aan ons lerend vermogen.

Het toverwoord is ontspanning!

Een belangrijke voorwaarde om te leren is ontspanning. In ontspannen toestand ben je ontvankelijk voor inzichten, kennis en input van anderen. Dat je voelt dat je jezelf kan zijn; of je nu wilt ontdekken, de kunst afkijken, geïnspireerd wilt worden of wilt inspireren. In ontspannen toestand voel je je vrij in de groep; kortom je maakt de slag van ik naar wij!  

Maar wanneer ben je nou echt ontspannen?

We zijn allemaal mens en leren samen met je peers voelt vertrouwd. Muziek, kunst en creatieve uitingen zorgen voor een constructieve sfeer. Deze combinatie vind je op het Grootste Kennisfestival op 29 februari 2024 in Breda. Kortom nog een mooie reden om naar het Grootste Kennisfestival te komen.

Meld je aan

Wees welkom op het Grootste Kennisfestival en nodig je peers uit. Bevriezen, vluchten of vechten is niet aan de orde op dit festival; inspireren en geïnspireerd worden wel!

Wil je ook komen? Je kan je hier aanmelden. Vul in het kortingscode-veld de volgende code Feedback-korting-winter24 in en je betaalt geen € 219,- maar € 199,-.