Men gaat op reis om thuis te komen.

Lin Yutang

De interventiekracht van theater

De inzet van een theatervoorstelling vormt een unieke, impactvolle en toch veilige manier om individuen, afdelingen en organisaties te ondersteunen in het realiseren van hun ambities. Theater werkt daarbij als katalysator voor beweging waarbij zowel hoofd als hart wordt geraakt. Voor het professioneel inzetten van theater als onderdeel van ontwikkeltrajecten werkt Feedback samen met Theatergroep Plezant.

Theatergroep Plezant maakt muziektheatervoorstellingen over werk en leven. Of het nu gaat om inspiratiebijeenkomsten over (persoonlijk) leiderschap, de introductie van een cultuuromslag of het op gang brengen van een dialoog rondom Het Nieuwe Werken. Of dat het gaat over het op een diepere laag met elkaar de dialoog aangaan over klantgerichtheid of ontwikkelingen in branches zoals de zorg of de financiële dienstverlening, met een groep van gerenommeerde acteurs en muzikanten maakt Plezant bijzondere voorstellingen over actuele thema’s. Indringende voorstellingen die opzoek gaan naar de bron van mensen in hun doen en laten; persoonlijke drijfveren, waarden, dilemma’s, angsten, mythes en verlangens.  De theatervoorstellingen hebben tot doel een fundamentele dialoog los te maken over de essentie. Dit vanuit de overtuiging dat deze dialoog de brug vormt van willen naar doen. Mits de dialoog gaat over waar het werkelijk over moet gaan; het innerlijk van de mens die uiteindelijk de beslissingen neemt.

De theatervoorstellingen van Plezant bieden een hoop aanknopingspunten voor vervolg gericht op het realiseren van gewenst gedrag en resultaat. In co-creatie met haar klanten en de Gidsen van Plezant begeleidt Feedback dat proces. Meer weten over hoe een voorstelling onderdeel én rode draad kan zijn van een ontwikkeltraject? Samen met Plezant komen we graag praten over hoe een krachtige, verrassende en leuke impuls tot cultuur- en gedragsverandering valt te realiseren.

www.plezant.nl