Droom je leven. Leef je dromen.

Denison event

De bijeenkomsten worden gehouden op 27 mei en 1 juli 2014.

Een cultuur creëren die leidt tot concurrentievoordeel. De Denison
Organizational Culture Survey
(DOCS) en de bijbehorende aanpak, zorgt daarvoor. Ik nodig je graag uit om kennis te maken met dit unieke instrument en te ervaren wat dit voor jou en je organisatie kan betekenen. Dat kan tijdens een tweetal Denison-events. Ze vinden plaats op:

Programma

16:00 uur - Ontvangst
16:30 uur - Inleiding over de kracht van het Denison model
17:00 uur - Toepassingen van het model
17:30 uur - Casestudy’s
18:00 uur - Quick scan van de eigen organisatie
18:30 uur - Borrel en napraten

Achtergrondinformatie

Feedback Consulting is gecertificeerd partner van Denison Consulting. Doelgericht de organisatiecultuur en bedrijfsstrategie met elkaar verbinden. Dat is de ondersteuning die Feedback in samenwerking met Denison Consulting biedt. De bewezen instrumenten en praktische benaderingen resulteren in een aantoonbare en versnelde performanceverbetering van de gehele organisatie. Of het nu gaat om kwaliteit, klanttevredenheid, efficiency, omzet(groei), medewerkerstevredenheid, ROI of innovatie. De aanpak is gebaseerd op 25 jaar wetenschappelijke, toegepaste research bij meer dan 5000 organisaties. DOCS wordt wereldwijd toegepast bij zowel middelgrote en grote bedrijven alsook bij gerenommeerde multinationals zoals Shell, Ikea en Google.

Voor meer informatie verwijzen we graag naar de brochure in de bijlage, de pagina over Denison of naar de website van Denison.