The ones that are crazy enough to think that they can change the world, are the ones who do.

Steve Jobs

Digitaal leren

Een greep uit de redenen, lees je in de volgende klantuitspraken:

  • Medewerkers mobiliseren voor een productintroductietraining op een externe locatie heeft veel impact op onze organisatie. Verkopers horen in de showroom klanten te helpen maar moeten zich ook blijven ontwikkelen. Zijn er manieren om dit efficiënter aan te pakken?
  • Kunnen jullie ons adviseren hoe het aantal dagdelen per training naar beneden kan zonder dat dit ten koste gaat van de impact en het resultaat van het ontwikkeltraject?
  • Onze docenten willen meer praktisch aan de slag met leerlingen tijdens hun lessen. Hoe kan digitaal leren ons daarin ondersteunen?

 

Bij Base Learning geloven we in lijn met het gedachtegoed van George Kohlrieser, dat mensen hun maximale potentieel pas gaan benutten wanneer er sprake is van een secure base. Base Learning zorgt ervoor dat dat wat voorafgaand of tijdens ontwikkel- en verandertrajecten digitaal wordt aangereikt, bijdraagt aan de motivatie om aan het traject deel te nemen. De gelegde basis zorgt er bovendien voor dat door groei in kennis en inzicht het zelfvertrouwen toeneemt om succesvol de uitdagingen waarvoor men gesteld wordt, aan te gaan. Met name nieuwe uitdagingen in de dagelijkse praktijk. Base Learning is daarmee als het ware de zekeraar die ervoor zorgt dat de bergbeklimmer zijn uitdagingen succesvol kan aangaan.

Wanneer je meer wilt weten over innovatieve, praktisch toepasbase, betaalbare digitale leeroplossingen kijk dan op onze webpagina www.baselearning.nl of neem contact op met ons via mailto:info@baselearning.nl.