Feedback laat je groeien

Feedback Summer School primeur voor Utrecht en nieuwe mijlpaal voor Feedback

In een sfeervolle werfkelder aan de Oude Gracht 349 (werf) komt Feedback tegemoet aan de behoefte van nog meer trainingsmogelijkheden op goed bereikbare locaties. Feedback had al trainingslocaties in Noord- en Zuid-Nederland; daar komt nu deze zeer centraal gelegen locatie bij.

De net geopende werfkelder wordt in de hoogzomer in gebruik genomen met een sprankelende maatwerk FEEDBACK SUMMER SCHOOL. In trainingsprogramma’s voor leidinggevenden en mensen die veel met klanten omgaan, wordt een aantrekkelijk programma geboden voor een speciale openingsprijs. In de zomer, als het bij veel bedrijven wat rustiger is, is het voor veel medewerkers een mooie periode om een krachtige boost te geven aan de eigen ontwikkeling. Daarom is voor de zomer een programma opgezet voor twee opleidingen/trainingen: Kleur je leiderschap en Het verhaal van de klant.

De aanpak van Feedback is dat wij met de cursist eerst vaststellen wat deze wil bereiken. Vervolgens bepalen cursist en Feedback samen hoe zij of hij daar komt. Wat iedereen ervaart is een praktische, frisse aanpak. Een aanpak die bij mensen past, omdat wordt gewerkt in het verlengde van ieders unieke persoonlijkheid. En mochten overtuigingen een rol spelen waardoor geleerde vaardigheden niet worden toegepast in de praktijk, dan gaat Feedback daarmee ook aan de slag. Kortom, samen halen wij het beste uit iedereen.