One hand cannot applaud alone.

Feedback Training & Consulting innoveert voortdurend

Feedback Training & Consulting innoveert voortdurend om aan te sluiten bij de ontwikkeling van onze opdrachtgevers.

Organisaties dagen steeds vaker hun mensen uit om in beweging te komen. Ze zijn terecht bezorgd om de lage mate van betrokkenheid waardoor concurrentiekracht afneemt. Veel organisaties veranderen niet alleen de regels, ze veranderen het spel. Zelfsturende teams vragen naast een goede inzet om stevige sociale vaardigheden. Als niet iedereen echt meedoet en communiceert, werkt het niet. In de ICT wordt er volledig anders gewerkt dan vroeger.

Methodieken als Agile en Lean vragen om actieve participatie van iedereen gedurende het hele project. Er moet een cultuur van vertrouwen ontstaan. Leidinggevenden zitten steeds minder op controle en micromanagement. Ze laten los en kijken naar de output. Het gaat steeds meer om horizontale verbindingen. Minder hiƫrarchie.

Sleutelvaardigheden zijn persoonlijk leiderschap, samenwerking, besluitvorming en goede communicatie.
Feedback verbindt mensen met organisaties: met de realiteit en met hun dromen, de onderstroom met de bovenstroom, leiderschap met lidmaatschap, identiteit met kwaliteit, teams met doelen.

Want als alles verbonden is, dan stroomt het. In mensen en in organisaties en met klanten. Wij geloven ook in grenzen, een gezonde scheiding tussen werk en prive. In een tijd waarin je altijd en overal kan werken is dat belangrijk. Want als mensen gezond zijn, dan is alles mogelijk. Samen werkt dan beter. En deze tijd vraagt meer dan ooit om samenwerking.

Feedback Training & Consulting staat voor een nuchtere en bevlogen aanpak. In onze open trainingen zie je altijd de laatste ontwikkelingen en altijd op een stevig en bewezen methodisch fundament. De training Ik, de ander en mijn organisatie is onze best lopende training. Zelfsturende teams vragen nu eenmaal om andere sociale vaardigheden. Persoonlijk leiderschap, samenwerking en goede communicatie zijn nu sleutelvaardigheden. Laten we het alleen geen soft skills meer noemen. Het is eigenlijk heel concreet.