One hand cannot applaud alone.

Geraakt door de mensen van 't Feithhuis!

't Feithhuis is dé ontmoetingsplaats voor Groningers en haar gasten. Hier proef je betrokkenheid met elkaar en je omgeving. Aan tafel, op bord en in je glas. Dit is de ambitie van 't Feithhuis.


Een organisatie en ambitie waarbij ik de afgelopen 1,5 jaar, als trainer, betrokken ben geweest. Waar ik getuige mocht zijn van persoonlijke ontwikkeling, teamontwikkeling en organisatieveranderingen. We zijn aan het stormen geweest, we hebben ons verwonderd, er waren tranen en er is héél veel gelachen! En o ja, ik heb echte koffie leren drinken.

Tijdens de slotmiddag kwam alles bij elkaar. 'Geef een presentatie van 10 minuten over je ontwikkeling op een manier die bij je past', dat was de opdracht. De eerste presentatie was gelijk BENG vanuit het hart vol in mijn hart. En volgens mij was ik niet de enige die geraakt was, want het bleef muisstil. Het was daarna verrassing op verrassing!

Mijn opdrachtgever alias eigenaar alias 'baas', was erbij en dat was spannend voor iedereen! Het geeft een extra dimensie aan de presentatie als je 'baas' erbij is, voor hem (eigenaar) is het spannend om in een groepsproces te komen en voor mij was het spannend, omdat alles o zo zichtbaar werd. Iedereen voelde zich dus kwetsbaar! Uiteraard 'nothing on the hand' en geweldig om te zien hoe de cirkel rond is gemaakt. Nu doorgaan in de praktijk! Blijf naar jezelf kijken, deel kennis, help en inspireer elkaar.

En dan na de gezamenlijke borrel (successen moet je vieren!) komt het afscheid en dan denk ik: "Wat heb ik toch een verschrikkelijk nare baan!" Ik ontmoet steeds van die mooie mensen en dan moet ik weer afscheid nemen :( En afscheid nemen is niet echt mijn ding.

Gelukkig is het dé ontmoetingsplek van Groningen en laat ik nu regelmatig in Groningen komen en ben ik ook nog een bourgondiër .. Die koffie blijf ik dus drinken, naast die fijne witte wijn en die pasta met groenten!