Droom je leven. Leef je dromen.

Klanten geven Feedback een 9,7

Deze uitspraak lees je terug in het CEDEO klanttevredenheidsonderzoek. Dat de ontwikkeltrajecten die Feedback trainers en consultants begeleiden uitmuntend zijn beoordeeld in het CEDEO-onderzoek blijkt uit de score: een 9,7! Feedback Training & Consulting is trots op dit resultaat.

Van de 8500 commerciële opleidingsinstituten in Nederland zijn er slechts 300 gecertificeerd voor Bedrijfsopleidingen Maatwerk waarvan een zeer klein percentage met een cijfer hoger dan een 9. Onze klanten gaven Feedback het rapportcijfer 9,7 voor de kwaliteit van het voor- en natraject, de begeleiding door de trainers en consultants, het trainingsmateriaal en de prijs-kwaliteitsverhouding.

Over CEDEO
Cedeo (onderdeel van Lloyd's Register) is de onafhankelijke keuringsinstantie die de kwaliteit van human resources dienstverleners meet en waarborgt. CEDEO beoordeelt de kwaliteit, continuïteit en bedrijfsgerichtheid aan de hand van een aantal criteria. De volledige rapportage kun je downloaden via onderstaande link.

Meer informatie?
Wil je meer weten over de ondersteuningsmogelijkheden die Feedback biedt? Bel 0168-471769 of stuur een e-mail naar info@feedbackconsulting.nl.