Leiderschapsreizen

Volgens klanten vormt de kracht van de samenwerking de combinatie van twee dingen. Enerzijds de perfect georganiseerde reis in een omgeving die ondersteunend is aan de doelstellingen op het vlak van persoonlijke ontwikkeling en/of teamvorming die men wil bereiken. Anderzijds de didactische kwaliteiten van de Feedback coaches, consultants en trainers die weten te raken op identiteitsniveau.

WYT_ (spreek uit ‘weit’), staat voor Walk Your Talk. Doe wat je zegt. Daar is aan toegevoegd: Keep Exploring. Mensen ontdekken en groeien door:

  • Samen buiten de geijkte paden te treden. Door hun grenzen te verleggen worden ze samen sterker en staan open voor veranderingen.
  • Feedback te vragen, te geven en te ontvangen. De juiste omgeving is daarin ondersteunend. Dit kan een omgeving aan de andere kant van de wereld zijn of om de hoek.

Actieve partners

WYT_Keep Exploring en Feedback Training & Consulting zijn actieve partners. Samen ontwikkelen we met onze klanten steeds nieuwe, verrassende en impactvolle sales incentive trajecten, teambuildingactiviteiten en leiderschapsreizen.

Investeer in groei

Wij geloven dat je het individu – en daarmee het team en de hele organisatie – laat groeien door persoonlijk leiderschap te ontwikkelen. Dit in de vorm van zelfreflectie, bewustwording, vertrouwen en een positieve benadering. Die reis naar binnen maken we door naar buiten te gaan. We gaan letterlijk op reis.

Organisaties die voorop lopen in de balans tussen menselijkheid en zakelijkheid zijn de bedrijven die op de lange termijn het beste presteren. Als je duurzamer wilt werken, investeer dan in de groei en de kracht van medewerkers. Als mensen hun eigen potentieel ontdekken, kunnen nog sneller echt fundamentele veranderingen plaatsvinden.

Waarom op reis?

Waarom doen we dat, op reis gaan? Echte impactvolle beloning zit volgens WYT en Feedback in het bieden van een unieke mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen en zo verder te groeien. Dat is onderdeel van wat we het nieuwe denken noemen. Door actief te reizen leer je vanzelfsprekend een land, het volk en de cultuur het beste kennen. Daarnaast ontdek je nieuwe kanten van jezelf en van je reisgenoten. Teambuilding en (klanten)binding ontstaan door samen iets te ondernemen buiten je vertrouwde omgeving.

Persoonlijk leiderschap

WYT_ en Feedback maken de deelnemers aan reizen, evenementen en trainingen bewust van hun kracht en willen het beste uit hen omhoog halen. Door je meer bewust te zijn van jezelf, ben je beter in staat om je doelen uit te dragen en te bereiken. Persoonlijk leiderschap is je sleutel voor succes, resultaat en plezier.

Professionele begeleiding

Tijdens onze incentive reizen en evenementen zoeken we letterlijk en figuurlijk de mentale en fysieke grenzen van de deelnemers op en verruimen deze. Alle reizen ontwikkelen we zelf. We verkennen de locaties vooraf uitvoerig. Daarnaast begeleiden we alle activiteiten zelf. Daardoor zijn we in staat om iedereen enthousiast te laten deelnemen en een fantastische ervaring te laten beleven. Snel, flexibel en vakkundig, met het gewenste resultaat en meer. Denk daarbij aan het creëren van nog meer energie, (werk)plezier, commitment, loyaliteit, customer intimacy, inspiratie, voor- en napret.

Zin om op reis te gaan?

Bel met Klaas Koster van Feedback Training & Consulting. 0168-471769. Maak kennis met onze partner WYT via de link: www.wyt.nl.