De beste manier om je toekomst te voorspellen, is haar zelf te creƫren.

Stephen Covey

Serious gaming

Om project- en procesmanagement, besluitvorming, samenwerking, leiderschaps- of managementvaardigheden. Of dat het gaat om het zichtbaar maken van een veranderrichting, daar draagvlak voor te creëren en het onzichtbare zichtbaar te maken. De Feedback games en simulaties zetten je op een verrassende wijze op voorsprong.

Alle business simulaties hebben zich bewezen in de praktijk bij uiteenlopende organisaties in binnen- en buitenland. Ze sluiten aan bij diverse stijlen van leren en creëren een beleving waar nog lang over wordt nagepraat. Juist door die beleving wordt het leereffect versterkt. Een leereffect wat in het verlengde ligt van de impliciet ingebouwde doelen van het spel. Daardoor gaat iedereen volledig op in het spelen.

Leer door te doen in een mix van denken, experimenteren en verdiepen. Na elke spelronde wordt vastgesteld welke inzichten uit het spel mee worden genomen naar de volgende ronde. Tevens wordt de vertaalslag gemaakt naar de praktijk, daar afspraken over gemaakt en waar nodig komt kort en krachtig ondersteunende theorie aan de orde. Dat alles onder deskundige leiding op zowel het vlak van het begeleiden van games als rondom het doel van de game. Time for action. Let’s play games!