Zonder richting is elke weg goed.

Testimonial Invloed en Overtuigen

Onlangs heb ik de training Invloed en Overtuigen bij Feedback mogen volgen, vanuit mijn werkgever NHG (Nationale Hypotheek Garantie). De reden dat ik deze training graag wilde volgen, is dat ik het moeilijk vond om presentaties te geven, een dagstart voor te zitten en tijdens vergaderingen mijn standpunten overtuigend naar voren te brengen. Vaak bracht ik wel een standpunt naar voren, maar merkte of vond ik dat ik niet gehoord werd.

Half april vond de training in Klundert plaats, ik had niet echt een concreet beeld van wat ik moest verwachten. Ik kwam binnen in het mooie pand aan de Kerkring in Klundert en voelde mij snel op mijn gemak. Er waren vier cursusgenoten en de training was interactief, met een aangename afwisseling in theorie en praktijk waardoor je gedurende de gehele dag actief en betrokken bleef. Met name de theorie├źn over overtuigingsstijl en het model van invloed vind ik erg interessant.

De training heeft mij geleerd dat het niet nodig is als persoon te veranderen om (meer) invloed op je omgeving uit te kunnen oefenen. Er zijn echt technieken die je je eigen kunt maken en gebruiken en door je daar steeds bewust van te blijven kan je zeker op een ethische manier je invloed uitoefenen. Ik heb na de training de technieken al een paar keer succesvol toegepast en ik kan iedereen deze training aanraden.

- Angela Hammen