No one cares how much you know, until they know how much you care.

Theodore Roosevelt

Hanneke van Winkelen

Mijn passie

Mijn passie komt voort uit een grote interesse voor wat mensen beweegt en hoe ze leren: de kracht van het kleine maakt het grootste verschil. Ik geloof in empathie en compassie: in leiderschap, samenwerking en in klantbediening. Het vermogen je in een ander te verplaatsen is een voorwaarde voor succes, zowel persoonlijk als zakelijk. En een ander snappen gaat nu eenmaal beter wanneer je ook jezelf begrijpt. Daar help ik bij en ga ik voor!

Mijn expertise

Mijn advies- trainers- en managementervaring bij klantcontactcentra in diverse organisaties zet ik graag in om uw managers, teams en medewerkers te helpen groeien in hun communicatie en samenwerking. Van het kleinste stukje tekst in een chatbericht naar uw klant, tot een grote businessmeeting vol verbale en non-verbale communicatie: meetbare verbetering in de resultaten van uw organisatie is mijn graadmeter.

Mijn stijl

De stijl die mij kenmerkt is praktijkgericht, nuchter, ondernemend en vol enthousiasme. Met luisteren, coachen en trainen zorg ik ervoor dat u en uw klanten positief verrast worden!