Ons gedrag is afhankelijk van onze besluiten, niet van onze omstandigheden.

Stephen Covey

Hans Waals

Mijn passie

Groei en prestatie van organisaties start bij de ontwikkeling van mensen. Daar ligt mijn passie. Leidinggevenden en medewerkers bewust maken van hun gedrag en hoe dit nog meer bij kan dragen aan de gewenste doelstellingen en resultaten. Ik vind het telkens geweldig om te zien hoe iemand zelf verantwoordelijkheid neemt voor zijn gedrag en daarmee bijdraagt aan het gezamenlijk resultaat. Op die manier een inspirator voor zichzelf èn anderen te zijn. We staan werkelijk in onze kracht als we de dingen doen die we ook echt wìllen doen. Dat geeft energie en vanuit energie ontstaat beweging. Beweging nodig om te kunnen groeien en volop te genieten van de dingen die we belangrijk vinden.

Mijn expertise

Niet vanuit het ‘ik’ en ‘zij’, maar vanuit het ‘wij’ ontstaan de goede dingen. (Peter van Uhm)
Samenwerken is (weer) leuk en echt productief als de mensen in een team of organisatie zich veilig voelen, zichzelf kunnen zijn en gewaardeerd worden. Dat gaat niet zomaar vanzelf. Daarvoor is het nodig dat we beschikken over de juiste vaardigheden en de verantwoordelijkheid willen en kunnen nemen om er vol voor te gaan. Alleen door willen wordt kunnen ook echt doen.
Als trainer en coach zet ik mensen en teams in beweging. In een veranderingsproces heeft iedere medewerker te leren. Ik ga samen met u op zoek naar uw drijfveren en kwaliteiten om het willen en kunnen te bereiken. Wat belemmert u om het morgen anders te doen dan vandaag? Op een praktische manier laat ik u ervaren hoe u effectiever en daadkrachtiger uw doelen kan behalen.

Mijn stijl

De waarheid bestaat slechts als percepties van ieders werkelijkheid.
Aandachtig, analytisch, empatisch, resultaatgericht. Verrassend en met humor, maar zo nodig ook confronterend. Oordeelloos en mensgericht met respect voor verschillen. Ik haal mijn energie uit de kracht van mensen. Op zoek gaan naar wat hen beweegt en hoe ze het beste uit zichzelf halen door hart, hoofd en handen met elkaar te verbinden.

Voor een volledig overzicht van mijn achtergrond verwijs ik naar mijn  LinkedIn profiel: https://www.linkedin.com/in/hans-waals-feedback