Challenging the Status Quo.

Maarten van der Horst

Mijn passie

Een team dat uitstraalt dat ze de wereld aan kan. Een team dat elkaar vertrouwt, uitdaagt en versterkt. Een team dat plezier heeft in wat zij doet en dat buiten de gebaande paden durft te lopen. Ik geloof dat elk team daar kan komen. Mijn passie is om samen met teams deze ontwikkelingen door te maken en gaandeweg te genieten van de progressie!

Mijn expertise

Door mijn jarenlange ervaring in het onderwijs en topsport weet ik als geen ander dat je alleen kan presteren vanuit (persoonlijke) ontwikkeling en samenwerking.

Ik zet mijn creativiteit en analytisch vermogen in om de kwaliteiten binnen een team inzichtelijk te krijgen, zodat wij samen een koers uit te zetten. De kracht van mijn begeleiding zit erin dat ik geloof dat iedereen kwaliteiten heeft om iets toe te voegen aan het team en iedereen van elkaar kan leren, ongeacht ervaring of positie. Ik zorg ervoor dat het team elkaar beter begrijpt en versterkt. Door samen invulling te geven aan de koers ontstaat er cohesie en committeert iedereen zich aan deze koers.

Tot slot richt ik mij op de werkomgeving, aangezien het belangrijk is dat daarin gewenst gedrag wordt gestimuleerd. Hierdoor zijn mensen gelukkiger, productiever en blijven ze langer onderdeel van het team.

Mijn stijl

Energiek, creatief en uitdagend. Je leert het beste door te bewegen en te doen. Ik help mensen op zoek gaan naar creatieve oplossingen door ze te prikkelen, inspireren en aan het denken te zetten.