Het prikkelen van jouw brein, kennis vergaren over je zijn, om te komen tot nieuwe inzichten die je leven blijvend verbeteren.

René Nawijn

Mijn passie 

Reizen is één van mijn grootste hobby’s. Het onbekende opzoeken en ervaren, ontdekken wat er allemaal is, heerlijk! Deze uitspraak hou ik altijd in gedachten wanneer ik een reisbestemming kies. Met een open blik de wereld in kijken. Wat ken ik nog niet en waar kan ik nieuwe dingen ervaren?

Mijn hart gaat sneller kloppen van een reis waarbij ik globaal weet waar ik naar toe ga en bij het onverwachte wat je kunt tegenkomen. Precies dit onverwachte en onbekende is wat mij zo aanspreekt tijdens het geven van trainingen. Ook hier maak ik de ontwikkeling van mensen van dichtbij mee.

Ontdekken wat je kunt, wat je wilt en hoe je daar kunt komen. Het leren ontdekken van je kwaliteiten, je valkuilen, maar zeker ook je blinde vlekken geeft inzicht in jezelf. Vanuit deze kennis kun je jezelf effectiever inzetten op het gebied waar jouw hart sneller van gaat kloppen. Op deze manier individuen en teams laten groeien, eruithalen wat er (veelal verborgen) in zit, dat geeft mij energie. Nieuw gedrag onbewust bekwaam laten worden ... een prachtige ontdekkingsreis! 

Mijn expertise 

Als salesprofessional heb ik ruim 20 jaar geleerd om te luisteren naar de klantwens. Ik hield mij bezig met producten, diensten, concepten en reclame. De afgelopen jaren heb ik geleerd mijn commerciële kennis en ervaring over te dragen op anderen. Wat vaak de sleutel is, is je eigen gedrag. Doe je wat je deed, dan krijg je wat je kreeg. Om te komen tot nieuwe vaardigheden zet ik mijn ervaring in met praktische oefeningen en voorbeelden uit jouw praktijk. Dit is zowel op individueel niveau als op teamniveau wat ik laat zien. Het inleven in de klant is mij met de paplepel ingegoten, zodat de deelnemers geboeid de uitdaging aan kunnen gaan.  

Mijn stijl 

Enthousiast, gedreven, positief confronterend, inlevend in de situatie van de ander, interactief en samen oefenen. Resultaatgericht zoeken we samen naar jouw/jullie potentieel. Wat zit er in het vat, maar heb je nog niet naar boven weten te halen? Door te werken aan je nieuwe gedrag brengen we samen de gewenste verandering tot stand.