"We can't solve problems by using the same kind of thinking we used when we created them."

Albert Einstein

Roelie Hommes

Mijn passie

Ik geniet wanneer teams en organisaties floreren. Ik geloof hartstochtelijk dat wanneer je vanuit je potentie leeft, ook je omgeving daarvan profiteert. Mijn passie is dan ook om het beste uit teams en individuen te halen waarbij elkaar helpen, spiegelen en versterken belangrijke uitgangspunten zijn. Het (werk)plezier neemt daardoor toe en team- of organisatiedoelen worden makkelijker gehaald. Ik breng graag samen met de klant dat proces op gang waarbij (afdelings)drijfveren, talentmanagement en zingeving werken uitgangspunten zijn. Waarom je iets doet, is (zeker in deze tijd) immers belangrijker dan wat je precies doet. Het werken ‘vanuit de / je bedoeling’ staat dan ook vaak centraal.

Mijn expertise

Door mijn jarenlange ervaring in het maatschappelijk domein versta ik de taal van bestuurders en ambtenaren goed. De neuzen in dit complexe domein dezelfde kant op krijgen is mijn expertise. Geen aanpak is daarbij hetzelfde, iedere situatie kan een andere invalshoek nodig hebben.

Ik heb mij daarbij verdiept en bekwaamd in verschillende aspecten van (persoonlijke) groei en geluk. Het doorbreken van patronen, de werking van de hersenen en ook hoe zich dat (ook) vertaalt in groepsdynamiek.

Mijn stijl

Bij teamontwikkeling maak ik gebruik van DISC, MBTI, TMA, Functional Fluency. Bij coaching maak ik o.a. gebruik van NLP, Transactionele Analyse, Voice Dialogue.