Don't ask yourself what the world needs. Ask yourself what makes you come alive, and go do that, because what the world needs is people who have come alive.

Howard Thurman

Stijn Bartelink

Mijn passie

Leiders, teams en organisaties helpen om hun impact te vergroten, vanuit een diepe verbinding met zichzelf, hun mensen en het grotere geheel. Dat is waar ik elke ochtend voor uit mijn bed spring.

We leven in een kanteltijd die laat zien dat meer beheersing, meer controle en meer management niet het antwoord zijn. Een uitdagende tijd bovendien met zoveel maatschappelijke vraagstukken, dat zelfzuchtigheid, cynisme en onverschilligheid verleidelijk kunnen voelen. Maar afhaken geeft geen betekenisvol perspectief.

Het leven vraagt om volop meedoen én volop je eigen plek innemen. Impactvol en vervullend ondernemen vraagt om een duidelijke bedoeling (purpose) en om bezieling. De weg ernaartoe is als een stevige wandeltocht door de bergen. Schitterend, bij tijd en wijlen pittig en vooral: de moeite waard.

Ik help je graag om jouw koers te ontdekken, succesvol om te gaan met uitdagingen op je pad en volop gebruik te maken van de energiebronnen die je voeden.

Mijn expertise

Een eigen mix van ziel en zakelijkheid.

De zakelijkheid heb ik gevoed met mijn studie algemene economie, met diverse leidinggevende rollen in het bedrijfsleven (o.a. Achmea, Enviu en Koninklijke Paardekooper Group), met mijn werk als ondernemer en met vervolgopleidingen op het gebied van veranderkunde. In mijn werk heeft de focus altijd gelegen op maatschappelijke vernieuwing en transities. Dit geeft me de nodige bagage om organisaties te ondersteunen bij:

  • Ontdekken en ontsluiten van eigen innovatiepotentieel
  • Opzetten en inrichten van (maatschappelijke) innovatieprogramma‚Äôs
  • Leren werken met beproefde innovatie methoden (Ideation, lean start-up, Business Model generation)
  • Ontwikkelen van een cultuur van vernieuwing
  • Verandermanagement

De ziel heb ik gevoed met continu ontwikkelen van mijn persoonlijk leiderschap en de beweging te maken naar het begeleiden van mensen en organisaties in hun ontwikkeling. Verdiepende opleidingen op het gebied van NLP, Transactionele Analyse, Systemisch Werk en Executive Coaching helpen me daarbij.

Ik zet dit graag in om leiders, teams en organisaties te begeleiden in hun transformatie naar meer impact en bezieling.

Mijn stijl

Ik heb oprechte aandacht voor de mensen en groepen die ik begeleid en kan me goed verbinden met het vraagstuk dat leeft in het moment. Mensen zien me vaak als creatief. Dit helpt me om licht te schijnen op nieuwe perspectieven en mogelijkheden. Met kwetsbaarheid en openheid maak ik het veilig om samen onbekend terrein te verkennen. Daarin wissel ik echte diepgang af met lichtheid, enthousiasme en humor. Zodat we niet vergeten om te genieten van de reis.