Behandel de ander, zoals de ander behandeld wil worden.

DISCover yourself

Je eigen gedrag en dat van anderen herkennen en erop inspelen volgens DISC
Door je eigen gedrag te kennen, weet je nog beter waar je kwaliteiten en valkuilen liggen. Daarnaast is het goed om het gedrag van de ander te herkennen en er op de juiste manier op in te spelen. Als je de ander behandelt zoals de ander behandeld wil worden, bereik je samen meer.

Schrijf je direct in

Wat levert de training jou op?

Door je eigen gedrag te analyseren aan de hand van een DISC rapportage, begrijp je je eigen gedrag beter. Als je je eigen gedrag herkent, kun je je kwaliteiten goed inzetten en je verbeterpunten ontwikkelen. Wat je leert kun je na afloop van de training direct toepassen in je dagelijkse praktijk. Familie, vrienden, collega’s, klanten en andere relaties ervaren dat het tijdens het contact nog meer stroomt. Kortom, je weet het beste uit relaties te halen op een manier die past bij jou en de ander.

 

Maak alvast kennis met DISC gedrag via de homepage van de Feedback Academy: https://ecademy.feedbackconsulting.nl/

Onderwerpen 

De volgende onderwerpen komen onder andere aan bod tijdens de training:

  • Hoe kan ik mijn eigen DISC gedragsanalyse lezen en interpreteren?
  • Wat is mijn natuurlijke gedrag en welk gedrag laat ik zien als reactie op mijn omgeving of binnen een specifieke relatie of situatie?
  • Hoe kan ik het gedrag van anderen herkennen?
  • Hoe kan ik effectief inspelen op het gedrag van de ander?
  • Hoe kan het gedrag van anderen mij laten inzien, waar ik mijn eigen gedrag effectiever in kan zetten?
  • Hoe kan ik het gedrag van de verschillende gedragstypes (DISC) op ethisch verantwoorde wijze beïnvloeden?*
  • Wat kan ik in mijn communicatie vooral wel doen en wat moet ik vooral niet doen?
  • Hoe kan ik daadwerkelijk aansluiten bij het gedrag van de ander?
  • Hoe ga ik er het best mee om als ik weerstand ervaar in het contact met anderen?
  • Welke lastige situaties zijn er in het kader van het gedrag van anderen?

 

Persoonlijke DISC analyse

Voorafgaand aan de training vul je een online vragenlijst in. Die vormt de basis voor jouw persoonlijke DISC gedragsanalyse.
 

Blended training

Deze training is blended. Dat betekent dat je van te voren een e-learning ontvangt, waarin je kennis kunt maken met de DISC theorie.
 

Beschikbare informatie

Vooraf, tijdens en na de training worden alle kennis en inzichten rondom de onderwerpen van deze training beschikbaar gesteld via de digitale leeromgeving van Feedback Training & Consulting.
 

Praktijkgericht

De aanpak is praktijkgericht. De vertaalslag naar wat jij tegenkomt in zowel de persoonlijke als professionele context, maakt dat je duurzame (leer)resultaten behaalt.
 

Verankering 

Tijdens de training ga je veel zelf aan de slag met oefeningen waarin jouw praktijk het uitgangspunt vormt. Daarnaast krijg je via de digitale leeromgeving informatie en interactieve oefeningen aangereikt waarmee je vooraf, tijdens en na de training jezelf kunt aanscherpen daar waar het gaat om het herkennen van en inspelen op gedrag van anderen.

 

Maak alvast kennis met DISC gedrag via de homepage van de Feedback Academy: https://ecademy.feedbackconsulting.nl/

Prijs open inschrijving 

De training DISCover yourself duurt 1,5 dag. De investering bedraagt € 990,- exclusief btw. Dit bedrag is inclusief persoonlijke DISC gedragsanalyse en rapportage.

STAP-subsidie

Deze training kan gevolgd worden met STAP-subsidie.

Deze subsidie is voor particulieren. Het bedrag is maximaal € 1.000,- en wordt berekend over het investeringsbedrag inclusief BTW.

De investering voor deze training is inclusief BTW € 1.197,90. Met € 1.000,- STAP-subsidie wordt de investering voor deze training € 197,90

We bieden onze programma's ook aan in Engels, Duits, Frans of Spaans. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

STAP-subsidie

Deze training kan gevolgd worden met STAP-subsidie. Klik hier voor al onze trainingen met STAP-subsidie