Gedrag als succesfactor

Gedrag herkennen en erop inspelen met MBTI

Schrijf je direct in

De training in het kort

De Myers-Briggs Type Indicator® (MBTI®) vormt een uitstekende basis om je persoonlijke effectiviteit te vergroten. Zo word je communicatie en samenwerking met anderen nog beter wanneer je succesvol weet in te spelen op hun gedrag.

Voorafgaand aan de training Gedrag herkennen en erop inspelen met MBTI vul je de vragenlijst in die leidt tot een rapportage die je een beeld geeft van jouw persoonlijkheidsstijl. Wat de MBTI rapportage beschrijft, helpt je bovendien om een goede inschatting te maken van de voorkeursstijlen van anderen. Tijdens de training ga je praktisch, via inspirerende werkvormen aan de slag om jouw gedrag tot een succesfactor te maken. Je weet jouw aanpak zo af te stemmen op anderen dat jouw doelen, die van anderen en je team worden gerealiseerd.

Download de MBTI voorbeeldrapportage.

Prijs open inschrijving 

Voor deze training investeer je € 675,00. Dit bedrag is inclusief MBTI analyse.

Data

Dit online programma inclusief e-learning en live sessies start wekelijks. Met de deelnemers worden de sessietijden vastgesteld. Dit kan overdag en/of ’s avonds zijn.

We bieden onze programma's ook aan in Engels, Duits, Frans of Spaans. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.