Waarom moeilijk doen als het hybride kan.

Hybride leidinggeven

Leidinggevenden staan voor de uitdaging om effectieve samenwerking te faciliteren terwijl teamleden zowel vanuit huis als kantoor werken. Feedback Training & Consulting begeleidt al vele jaren (internationaal opererende) organisaties bij het hybride werken en het leidinggeven op afstand. Vanuit die ervaring is dit impactvolle programma ontstaan.

Schrijf je direct in

Het programma focust zich op de rol van leidinggevenden en hoe zij de fysieke en virtuele wereld effectief kunnen verbinden. Praktische leiderschapsvaardigheden en bewezen manieren van werken vormen de basis van waaruit recht wordt gedaan aan belangen en behoeften die zich op individueel, team- en organisatieniveau spelen.

De Fluent leader gaat flexibel om met hybride werkende teams. Onderwerpen zijn onder andere:

 • Hoe breng je op een inspirerende manier de WHY, HOW en WHAT over van de gekozen hybride way of working?
 • Hoe betrek je je team om te komen tot een voor iedereen werkbare implementatie van het gecombineerd werken vanuit huis en kantoor?
 • Wat zijn ongewenste situaties die we tegenkomen als gevolg van het hybride werken en hoe doorbreken we die met elkaar?
 • Hoe luiden de top tien tips voor hybride leidinggeven en het samenwerken en leidinggeven op afstand?
 • Hoe manage ik de energie van mijn team zo dat zowel flow wordt ervaren bij de live als online aanwezige teamleden tijdens meetings?
 • Hoe ga ik om met uitdagingen zoals medewerkers die niet mee willen of kunnen met de nieuwe manier van werken? (Overwinnen van bezwaren.)
 • Hoe maak je hybride impact, realiseer je doelen op resultaat-, activiteiten en gedragsniveau en werk je aan verbinding, veiligheid en vertrouwen?
 • Hoe manage je eigenaarschap voor een juiste invulling van de werkgelukpijlers (zingeving, autonomie, vitaliteit, relaties en persoonlijke groei)?
 • Welke ondersteuning draagt bij aan een goede werk-privé balans?

De volgende uitgangspunten gelden voor het programma

 • We werken met groepen leidinggevenden die gedurende twee dagdelen deelnemen aan dit trainingsprogramma.
 • Elke groep wordt gesplitst in tweeën. De ene helft van de groep volgt de workshop online, de andere helft is fysiek bij elkaar. Zo wordt hybride leidinggeven aan teams optimaal ervaren. Men ervaart zelf hoe hybride ontmoetingen effectief verlopen.
 • De ingezette trainers hebben specifieke ervaring met verschillende doelgroepen waardoor de aanpak optimaal aansluit bij de deelnemerspraktijk.
 • Het programma kan in diverse talen worden uitgevoerd waarbij ook rekening wordt gehouden met de culturele diversiteit van groepen.

De prijs voor deze open inschrijvingstraining Hybride leidinggeven van twee dagdelen bedraagt
€ 695,-. Dit bedrag is exclusief btw, inclusief materiaalkosten en verzorging.

Deze training is ook incompany te volgen, als maatwerk voor de specifieke situatie die geldt binnen jouw organisatie. Feedback Training & Consulting maakt graag een voorstel.

Klik op 'Direct inschrijven' of vraag eerst meer informatie op door op 'Gesprek met adviseur' te klikken.

STAP-subsidie

Deze training kan gevolgd worden met STAP-subsidie.

Deze subsidie is voor particulieren. Het bedrag is maximaal € 1.000,- en wordt berekend over het investeringsbedrag inclusief BTW.

De investering voor deze training is inclusief BTW € 840,95. Met € 1.000,- STAP-subsidie is deze training dus gratis.

We bieden onze programma's ook aan in Engels, Duits, Frans of Spaans. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

STAP-subsidie

Deze training kan gevolgd worden met STAP-subsidie. Klik hier voor al onze trainingen met STAP-subsidie