It is not the brains that matter most, but that which guides them.

Fyodor Dostoyevsky

NLP Master Practitioner

In de NLP trainingen van Feedback Training & Consulting word je op inspirerende wijze meegenomen in de wereld van professionele en persoonlijke ontwikkeling. De opleidingen zijn erkend door de Nederlandse Vereniging van NLP.

Download het Inspiratieboekje NLP NEXT

Schrijf je direct in

Tijdens deze NLP Master Practitioner maak je een mooie verdiepingsslag aansluitend op de NLP Practitioner. Hierdoor krijg je op individueel, team- en organisatieniveau en in relatie tot anderen nog meer voor elkaar. Daar waar je bij de NLP Practitioner opleiding met name aan de slag bent gegaan met het veranderen van gedrag, ligt bij de Master Practitioner nog meer het accent op het veranderen van overtuigingen en het gaan geloven in dat wat je op persoonlijk en professioneel vlak verder brengt. Vanuit het juiste denken ontstaat zo nog eerder het effectieve doen.

Wil je een verdiepingsslag maken met NLP als basis aangevuld met diverse praktisch toepasbare concepten uit andere stromingen? Wil je jezelf en anderen persoonlijk en professioneel verder helpen ontwikkelen? Schrijf je dan nu in voor de NLP NEXT Business Master Practitioner. De door de Nederlandse Vereniging van NLP erkende opleiding leidt op tot een internationaal erkend NLP certificaat.

  

 

 

Tijdens deze opleidingsdagen doe je veel nieuwe inzichten op. Daar waar je bij de NLP Practitioner kennis hebt gemaakt met NLP en met name met communicatie en gedragsverandering aan de slag bent gegaan, word je bij de Master Practitioner je nog meer bewust van onderliggende waarden en overtuigingen en leer je om te werken op identiteitsniveau. Net als tijdens de Practitioner opleiding werk je bij deze opleiding aan je eigen persoonlijke en professionele ontwikkeling en leer je daarnaast te handelen als collega, coach en/of consultant voor het effectief doorbreken van patronen op individueel-, team- en organisatieniveau of in de keten. Na deze opleiding kom je nog meer in je persoonlijke kracht te staan en ben je in staat hoogwaardige en diepgaande verandertechnieken toe te passen in diverse contexten.  

De volgende onderwerpen staan onder meer centraal tijdens deze impactvolle Master experience:

  • Het NLP-gesprek en team- en organisatiebegeleiding op masterniveau effectief vormgeven.
  • Alignement en persoonlijke, team en organisatie congruentie realiseren vanuit identiteit en missie.
  • Verandertechnieken en strategieën toepassen op het niveau van cultuur/identiteit en (collectieve) overtuigingen.
  • Werken vanuit overtuigingen vanuit een systemisch perspectief
  • Taalpatronen herkennen en toepassen zodat je je invloed effectief vergroot.
  • Je vakmanschap verder verbeteren door de kunst gestructureerd af te kijken bij anderen (modelleren).
  • Metaforen en metaprogramma’s herkennen en toepassen.
  • Impactvol presenteren met behulp van NLP technieken.
  • Teaminterventies verzorgen als teamlid of teamcoach op een verbindende wijze gericht op het vergroten van de teamvolwassenheid.

De NLP Business Master Practitioner opleiding van Feedback is een door de Nederlandse Vereniging voor NLP (NVNLP) erkende opleiding.

De investering voor deze 20-daagse open inschrijvingstraining NLP Business Master Practitioner bedraagt € 2.950,-. Dit bedrag is exclusief BTW, inclusief tussentijdse begeleiding, materiaalkosten en maaltijdkosten.
Deze training is ook incompany te volgen, als maatwerk voor de specifieke situatie die geldt binnen jouw organisatie. Feedback Training & Consulting maakt graag een voorstel.

De data worden in onderling overleg met u vastgesteld.
We bieden onze programma's ook aan in Engels, Duits, Frans of Spaans. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.