Een goed advies op afstand brengt je gesprekspartner dichterbij dan ooit.

Online training: Advies op afstand

Schrijf je direct in

De training Advies op afstand is relevanter dan ooit. Laat je persoonlijk begeleiden en haal het beste uit de online adviesgesprekken die je voert.

Doel

In deze online training ligt de focus op hoe je op een natuurlijke manier je adviesgesprek online voert. Met de juiste screen performance en screen communication weet je virtueel het vertrouwen te winnen van je gesprekspartners. Vanuit dit vertrouwen krijg je antwoord op gestelde vragen en komt je boodschap professioneel over. Zo boek je online resultaat op een manier waarvoor geldt dat de ander zich echt geholpen voelt.   

Doelgroep

(Interne) adviseurs, accountmanagers, projectmanagers, accountants en andere medewerkers die een advies- of commerciële rol hebben.    

De voorbereiding

Om tijdens de twee online trainingssessies vooral praktisch te kunnen oefenen, ontvang je voorafgaand aan de training een voorbereidende checklist zodat je er qua techniek klaar voor bent. Desgewenst stellen we met onze Hulp op afstand je computer en overige apparatuur zo in dat alles klaar staat voor inspirerende sessies. Wat je nodig hebt is een (gratis) Zoom of Microsoft Teams abonnement van waaruit je de online gesprekken kunt voeren, een webcam en een headset. 

Daarnaast ontvang je ter voorbereiding een aantal video tutorials die je wegwijs maken hoe je jouw beoogde gesprekspartners uitnodigt en hoe je een sessie opent waardoor deelnemers zich vertrouwd gaan voelen met video als ontmoetingskanaal en snel leren hoe de techniek aan hun kant werkt. Bovendien leer je zaken als documenten, PowerPointpresentaties, video’s en overige zaken online delen. Ook het gezamenlijk online zaken  uitwerken (via een whiteboard) en vastleggen beheers je na afloop van de training.

Door die voorbereiding kunnen we tijdens de live sessies daadwerkelijk aan de slag met de gesprekken die jij op afstand voert.

Verbinding, structuur en interactie

  • Tijdens de live videosessies met jouw online trainer leer je hoe je de interactie op een verbindende, inspirerende en effectieve manier aan gaat met je gesprekspartner(s). Dit vanaf de opening van het videogesprek, via het analyseren van de vraag tot en met het overbrengen van een inhoudelijk sterk advies. 
  • Op een gestructureerde manier leer je een onderwerp introduceren en een boodschap overbrengen die voldoet aan een aantal online vormvoorwaarden.

Tot slot

Tijdens de online sessies staan de adviesgesprekken die jij in je dagelijkse praktijk voert of de commerciële ontmoetingen die jij hebt, centraal. Daardoor ben je na afloop van dit virtuele programma nog beter in staat om vol zelfvertrouwen en met impact jouw gespreksdoelen te realiseren. Dit op een manier die goed is voor zowel jou, je organisatie als je gesprekspartners.

Investering

Voor deze interactieve, praktijkgerichte training van twee keer een uur investeer je € 247,50. Dit bedrag is exclusief btw, inclusief video tutorials en een naslagtekst. De kleine groepsgrootte waarin wordt getraind, zorgt voor persoonlijke aandacht en een maximaal rendement.

Waarom kiezen klanten voor...

Waarom kiezen klanten voor het Advies op afstand programma?

  • Feedback is al meer dan vijftien jaar opleider van adviseurs en medewerkers in commerciële functies. Vanuit die ervaring weet ze hoe vanuit die rollen doelstellingen zijn te realiseren.
  • Deze en andere virtuele trainingen worden verzorgd door een gespecialiseerd team van online trainers waardoor je kunt leren van de praktijkervaringen van opleiders die zelf dagelijks in de klei staan van het virtueel verkopen en adviseren.
  • Kortom, het anderen online leren adviseren zit in ons bloed net zoals bij jou je vakmanschap. Samen zorgen we ervoor dat dat ook virtueel overkomt bij je gesprekspartners.  

Optioneel

Wanneer je een volledig ingerichte werkplek wilt om professioneel online gesprekken te voeren inclusief de juiste verlichting, pop-up achtergrond scherm, computer, webcam en headset, dan maken we samen met onze partner op technisch gebied graag een offerte. Zoals vermeld is een dergelijke inrichting voor het volgen van deze training niet noodzakelijk.

 

We bieden onze programma's ook aan in Engels, Duits, Frans of Spaans. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.