When you talk, you are only repeating what you already know. But if you listen, you may learn something new.

Dalai Lama

Online training: Communicatie- en gespreksvaardigheden

Schrijf je direct in

De training in het kort

Door middel van verbindende, effectieve communicatie bouw je aan effectieve relaties, vergroot je je invloed en bereik je meer.

Tijdens de training Communicatie- en gespreksvaardigheden staan de gesprekken die jij voert in je dagelijkse praktijk centraal. Je leert de opbouw van dergelijke gesprekken kennen en binnen die structuur de juiste vragen stellen, goed luisteren naar de antwoorden en wat gezegd wordt zo samenvatten dat de ander zich gehoord voelt. Op een manier die bij jou past leer je jouw boodschap overbrengen. Daarbij is er aandacht voor de woordkeus, toon en intonatie waarmee je jouw inhoudelijke boodschap overtuigend over de bühne kunt brengen.

Tot slot is er aandacht voor het omgaan met de uitdagende communicatieve situaties die jij in de praktijk tegenkomt. Wat is bijvoorbeeld gedrag van je gesprekspartners dat jou triggert om zelf minder effectief te worden in je communicatie? En hoe herpak je dan jezelf en weet je zo in te spelen op de ander en de situatie dat de communicatie weer gaat stromen en je je doelstellingen bereikt? Dit alles staat centraal tijdens de communicatietraining.

Prijs open inschrijving 

Voor deze training investeer je € 990,00.

Data

Dit online programma inclusief e-learning en live sessies start wekelijks. Met de deelnemers worden de sessietijden vastgesteld. Dit kan overdag en/of ’s avonds zijn.

We bieden onze programma's ook aan in Engels, Duits, Frans of Spaans. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

STAP-subsidie

Deze training kan gevolgd worden met STAP-subsidie. Klik hier voor al onze trainingen met STAP-subsidie