The secret to getting ahead is getting started

Mark Twin

Online training: Design Sprint voor teams

Schrijf je direct in

De training in het kort

Loopt jouw team tegen problemen of uitdagingen aan die vragen om een innovatieve oplossing?
In de afgelopen maanden is onze manier van werken en samenwerken behoorlijk veranderd. Onze dagelijkse werkzaamheden doen we vanuit huis en onze collega’s ontmoeten wij digitaal. En dat zal voorlopig nog wel even zo blijven. Hoewel deze nieuwe manier van werken zeker ook voordelen met zich mee brengt, horen wij vaak dat collega’s elkaar en het teamgevoel missen. Even overleggen met elkaar, samen besluiten nemen, elkaar ontmoeten bij de koffie machine of een lunchwandeling maken. Samenwerken, ontmoeten en verbinden als team is niet meer zo vanzelfsprekend als dat het was.

Hoe ga je daarmee om als team? Hoe zorg je dat je de verbinding houdt, spanningen bespreekbaar maakt, plezier blijft maken met elkaar, dat je blijft communiceren en de juiste dingen blijft doen. Uitdagingen die in dit digitale tijdperk extra belangrijk zijn om effectief te blijven als team en vragen om een oplossing.

Wij ondersteunen teams om te gaan met dit nieuwe normaal van samenwerken. Door de uitdagingen van deze tijd met het team in een Design Sprint vast te pakken en samen op zoek te gaan naar oplossingen die jullie echt een stap verder brengen.

 Binnen twee uur maken we al een eerste stap naar een innovatieve oplossing die het team verbindt en inspireert. Wil je graag jouw team inspireren en verbinden, neem dan contact met ons op. Dan gaan we graag samen met jullie aan de slag.

De online Design Spint maakt gebruik van methodes uit de Design Thinking methodiek en ondersteunt op creatieve wijze het teamproces om tot innovatieve oplossingen te komen voor (complexte) problemen.

 

Deze opleiding is ook klassikaal in open inschrijvings- of maatwerkverband te volgen.

We bieden onze programma's ook aan in Engels, Duits, Frans of Spaans. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.