Waarom binnen je comfortzone blijven als daarbuiten veel meer te beleven valt?

Online training: Proactief en ondernemend gedrag

Schrijf je direct in

De aanpak

  • De training start met een korte inspirerende e-learning. Daarin leer je een paar praktische tools kennen om proactief en ondernemend gedrag te ontwikkelen. Bovendien word je uitgenodigd om na te denken over wat jij wilt bereiken en wat dat betekent voor je ontwikkeldoelen.
  • Tijdens vier sessies van anderhalf uur werk je aan concreet gedrag waarmee je jouw doelen weet te realiseren. Dat doen we op een manier die past bij je persoonlijkheid. De online trainer heeft via een videoverbinding contact met jou en de andere deelnemers en ondersteunt je zo bij het realiseren van je leerdoelen.
  • In virtuele break-out rooms ga je regelmatig in groepjes uit elkaar om opdrachten uit te voeren en te oefenen. Zo werk je aan je eigen persoonlijke en professionele groei.

Wat heb je nodig?

  • Een rustige ruimte waarin je vanachter een computer met webcam en een goede internetverbinding contact kunt maken.
  • Geluid. Een headset is daarbij handig maar niet noodzakelijk.
  • Eén e-mailadres waarop je de inloginstructie ontvangt voor de e-learning en voor het meeting platform waar je de trainer en de andere deelnemers ontmoet.

Data

Dit programma start wekelijks. Met de deelnemers worden de sessietijden vastgesteld. Dit kan overdag en/of ’s avonds zijn.

De training in het kort

Startpunt is wat jij wilt bereiken en welk gedrag jou gaat ondersteunen om die doelen te realiseren. Vervolgens ga je aan de slag met de blokkades die nu nog in de weg staan om proactief en ondernemend te denken en doen. Vanuit de juiste mindset ga je tussen de trainingssessies door met het geleerde aan de slag. Daarbij krijg je ook een aanpak mee waarmee je jouw omgeving kunt betrekken bij je ontwikkeling. De support die je voor jezelf regelt, maakt de weg verder vrij naar succes. 

Deze training is ook klassikaal in open inschrijvings- of maatwerkverband te volgen.

 

We bieden onze programma's ook aan in Engels, Duits, Frans of Spaans. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

STAP-subsidie

Deze training kan gevolgd worden met STAP-subsidie. Klik hier voor al onze trainingen met STAP-subsidie