One hand cannot applaud alone.

Teambuilding

Haal op een effectieve, inspirerende en leuke manier het maximale uit jouw team. Vergroot het onderlinge vertrouwen, benut elkaars kwaliteiten, verbeter de communicatie en samenwerking en vergroot zo de sociale verbinding en het op efficiënte wijze realiseren van ambities.

Schrijf je direct in

Samen werken aan een high performing team.

Een teambuildingservaring versterkt de onderlinge band. Je leert elkaar op een andere manier kennen en neemt een unieke gezamenlijke herinnering mee de toekomst in. Vooraf stemmen we af wat je precies wilt bereiken met de teambuildingsactiviteit. Wil je de onderlinge relatie vooral een boost geven of ook daadwerkelijk aan het slag met het doorbreken van ineffectieve patronen die er ongemerkt op het gebied van communicatie of samenwerking zijn ingeslopen. In het laatste geval werken we met specifieke, inspirerende ervaringsleeroefeningen om samen zicht te krijgen op wat er beter kan en met teambuildingactiviteiten waarmee het team die patronen leert doorbreken. Wat geleerd is, vertalen we vervolgens naar de eigen dagelijkse praktijk. Wat gaan we starten, stoppen, meer of minder doen met zijn allen? Wat gaat dat ons en anderen opleveren (klanten, andere afdelingen et cetera)? En wat wordt de bijdrage van ieder uniek teamlid aan de gestelde doelen?

Meer weten over de teambuildingactiviteiten die op inspirerende locaties in binnen- en buitenland kunnen plaatsvinden? Of scherp krijgen hoe een dagdeel teambuilding een bijdrage kan leveren aan een geplande dag op jouw bedrijf? Neem dan nu contact op.

Afhankelijk van de wensen wordt graag een investeringsplaatje geschetst.

De data worden in onderling overleg met u vastgesteld.
We bieden onze programma's ook aan in Engels, Duits, Frans of Spaans. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.