The ones that are crazy enough to think that they can change the world, are the ones who do.

Steve Jobs

Teambuilding met Lego Serious Play

Schrijf je direct in

Onder leiding van een gecertificeerde Lego Serious Play facilitator doorloop je de teamontwikkelingsfasen. Aan de hand van teamontwikkelingsvraagstukken die in jouw team spelen, bouw je modellen met een specifieke selectie LEGO steentjes.  Die zijn zo ontworpen dat ze inspireren om 3-D modellen te maken waarmee het huidige en gewenste verhaal van jouw team op een metaforische wijze wordt verteld. Met verrassende opdrachten wordt inzichtelijk via welke stappen de teamvolwassenheid en het zelforganiserende vermogen van het team in de dagelijkse praktijk verder kan worden vergroot. Daarnaast krijgt ieder teamlid inzicht in hoe vanuit eigenaarschap en autonomie bij te dragen aan de teameffectiviteit.  

Laat je verrassen door deze wetenschappelijk onderbouwde, impactvolle aanpak die zijn sporen heeft verdient op organisatie-, team- en individueel niveau. Meer weten? We gaan graag het gesprek met je aan.

                 

We bieden onze programma's ook aan in Engels, Duits, Frans of Spaans. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.