Een bedrijf zonder strategie is bereid om alles uit te proberen.

Zuinig met je tijd en energie

Hoe krijg ik die tijd en waar besteed ik die aan? Deze en andere vragen staan centraal in de training Zuinig met je tijd en energie.

Schrijf je direct in

Waar haal jij de tijd vandaan?
Waar haal je de tijd vandaan en waaraan besteed je die het beste? Als je je tijd en je werk beter organiseert ervaar je minder tijdsdruk en weet je meer tot stand te brengen. Hoe je dit aanpakt leer je tijdens de training Timemanagement.

Wat levert de training jou op?

Je gaat met andere ogen naar je tijdsbesteding kijken en je wordt je eigen professionele personal organiser. Je signaleert wat voor jou de tijdverspillers zijn en je creëert tijd door deze te elimineren. Met meer overzicht over je werkzaamheden krijg je ook meer rust in je werk.

Dag 1 (hele dag)

Tijdens deze dag maak je kennis met de meest gebruikte denk- en werkwijzen op het gebied van effectief timemanagement. Daarnaast leer je hoe je je energie gerichter gebruikt door je te focussen op zaken waar je ook daadwerkelijk invloed op hebt. (En hoe je dus zaken die voor jou niet beïnvloedbaar zijn makkelijker loslaat.) Je gaat hierbij actief aan de slag met je eigen praktijkcases en sluit de dag af met een persoonlijk actieplan. Hierbij krijg je tips en tricks over hoe je deze acties ook daadwerkelijk realiseert.

Dag 2 (ochtend)

Natuurlijk geldt voor aanpassingen in je eigen gedrag vaak makkelijker gezegd dan gedaan. Om een verdere doorvertaling naar je eigen praktijk te maken, neem je na vier weken deel aan de terugkomochtend. Je gaat aan de slag met (meegebrachte) praktijksituaties. Wat ging er goed en wanneer beland je in je valkuil? Samen met de andere deelnemers kom je tot passende oplossingen, zodat je jezelf verder kunt verbeteren en nog effectiever wordt in het managen van je tijd en energie.

Meer informatie over de inhoud

Deze training bevat de belangrijkste onderdelen van de uitgebreidere training die je vindt via deze link: https://www.feedbackconsulting.nl/nl/training/timemanagement-30

Via diverse e-learnings leer je de achtergronden kennen van de geleerde technieken.

 

Prijs open inschrijving

De prijs voor de open inschrijvingstraining Zuinig met je tijd en energie bedraagt € 825,-. Dit bedrag is exclusief btw, inclusief materiaalkosten en verzorging.

Deze training is ook incompany te volgen, als maatwerk voor de specifieke situatie die geldt binnen jouw organisatie. Feedback maakt graag een voorstel.

Klik op 'Direct inschrijven' of vraag eerst meer informatie op door op 'Gesprek met adviseur' te klikken.

STAP-subsidie

Deze training kan gevolgd worden met STAP-subsidie.

Deze subsidie is voor particulieren. Het bedrag is maximaal € 1.000,- en wordt berekend over het investeringsbedrag inclusief BTW.

De investering voor deze training is inclusief BTW € 998,25. Met € 1.000,- STAP-subsidie is deze training dus gratis.

We bieden onze programma's ook aan in Engels, Duits, Frans of Spaans. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

STAP-subsidie

Deze training kan gevolgd worden met STAP-subsidie. Klik hier voor al onze trainingen met STAP-subsidie