Haal het beste uit jezelf.

Online inspiratiesessie: Coachen van zelforganiserende zorgteams

Door de Corona-crisis hebben wij onze inspiratiesessies in Utrecht van 2 april en 15 mei a.s. uitgesteld. Echter in verband met de grote belangstelling zullen wij alsnog op donderdag 16 april en vrijdag 15 mei, starttijd 9:30 uur, een kosteloze online inspiratiesessie organiseren van ongeveer 1,5 uur rondom het thema zelforganiserende teams. Graag nodigen wij u hiervoor uit. 

Door de Corona-crisis is een situatie ontstaan die tot extra voorzorgsmaatregelen, nieuwe uitdagingen en (vooral in de zorg) tot extra werkdruk leidt. Dit vergt nieuwe handelswijzen, initiatieven en creatieve oplossingen om met de ontstane situatie om te gaan. Juist nu is het belangrijk kennis met elkaar te delen en de kwaliteiten van het zorgteam optimaal in te zetten. Iedereen reageert anders in moeilijke situaties, hoe zorg je dat iedereen de aandacht krijgt die hij/zij nodig heeft? Hoe behoud je verbinding en zorg je voor vertrouwen? (Zie tevens het artikel Vertrouw in je team).

Tijdens deze inspiratiesessie willen wij inspelen op de actualiteit en urgenties van dit moment. Wij hopen op deze manier ons steentje te kunnen bijdragen aan het optimaal laten functioneren van zorgteams in deze crisistijd.

Graag horen wij van u voor welke datum u zich wilt aanmelden: 16 april of 15 mei. U kunt dat laten weten via de mail aan: m.dekkers@feedbackconsulting.nl.

Eventueel kunt u in de mail ook aangeven welke onderwerpen en vragen er op dit moment bij u spelen. Uitgebreide werkwijze om deel te nemen aan de online inspiratiesessie volgen een week voor de betreffende datum per mail. 

In de tussentijd blijf ons volgen! Wij zullen regelmatig een bijdrage posten ter inspiratie.

Mocht u interesse hebben om u online verder te ontwikkelen verwijzen wij graag naar ons overzicht van online trainingen en coaching: https://www.feedbackconsulting.nl/nl/training/online-trainingen-en-coaching/9.

Tevens kunt u altijd contact opnemen met ons om de te kijken welke programma’s wij online op maat voor uw organisatie kunnen ontwikkelen.

Wij zijn

Iluska Adriaansens

Iluska Adriaansens

Marre Dekkers

Marre Dekkers

Onze namen zijn Iluska Adriaansens en Marre Dekkers, partners bij Feedback Training & Consulting. Feedback ondersteunt organisaties, teams en individuen bij gewenste (gedrags) veranderingen.

Contact

Voor vragen kunt u mailen of bellen naar: