Men gaat op reis om thuis te komen.

Lin Yutang

Online trainingen en coaching

Wij bieden al onze coachings- en trainingsprogramma's ook virtueel aan. Je kunt ze dus online - vanuit huis of werk - volgen. Wij bieden in onze virtuele en digitale programma's dezelfde kwaliteit, maar werken daarbij in kleinere groepen en met kortere sessies. Tussendoor bieden we personal coaching. Hieronder een aantal voorbeelden van het aanbod waar je gebruik van kunt maken. Op de rest van de website tref je alle andere diensten aan die nu dus ook virtueel te volgen zijn.

 

  1. Online training: Verkopen en klantgericht handelen

   In onze huidige globale en virtuele wereld is deze online verkoop- en klantgerichtheidstraining belangrijker dan ooit. Laat jou en jouw team inspireren en begeleiden door onze trainers om het beste uit jezelf en jouw team te halen in deze nieuwe omgeving.

  2. Online training: Boost je communicatie skills

   Wil je effectiever communiceren met anderen en wil je veel leren in weinig tijd, dan is deze training wat voor jou. Benut de online mogelijkheden en leer in onze virtuele classroom de kwaliteit van jouw communicatie bij zowel persoonlijke als professionel

  3. Online training: Design Sprint voor teams

   In de afgelopen maanden is onze manier van werken en samenwerken behoorlijk veranderd. Hoe ga je daarmee om als team? Wij ondersteunen teams om te gaan met dit nieuwe normaal van samenwerken.

  4. Online training: Principieel onderhandelen

   Het kennen van de basisprincipes van principieel onderhandelen betekent nog niet dat het in alle gevallen je gemakkelijk afgaat. In deze training leer je persoonlijke blokkades te doorbreken zodat je jouw vaardigheden nog meer succesvol kunt toepassen.

  5. Online training: Communicatie- en gespreksvaardigheden

   Door middel van verbindende, effectieve communicatie bouw je aan effectieve relaties, vergroot je je invloed en bereik je meer.

  6. Online training: Proactief en ondernemend gedrag

   Wat wil jij bereiken en welk gedrag gaat jou ondersteunen om die doelen te realiseren? Dat is wat je leert in deze training Proactief en ondernemend gedrag.

  7. Online training: Herkennen van en inspelen op gedrag

   Ieder mens is uniek in zijn of haar gedrag. Hoe we de dingen doen verschilt daarmee ook. Door op die verschillen in te spelen en ze effectief te benutten, wordt de samenwerking met anderen nog beter.

  8. Online training: Persoonlijke effectiviteit op een manier die bij je past

   Door aan de slag te gaan met het managen van je ontwikkelpunten, realiseer je persoonlijke en professionele groei.

  9. Online training: Brieven, e-mails en/of voorstellen en offertes schrijven

   Wat is het doel dat je wilt bereiken met je schriftelijke communicatie? Met dat als vertrekpunt ga je aan de hand van zelf ingebracht schriftelijk voorbeeldmateriaal teksten herschrijven.

  10. Online training: Cross cultureel bewustzijn, communiceren en samenwerken

   Je leert hoe cultuurverschillen een verrijking kunnen worden door miscommunicatie te voorkomen en in de samenwerking de verschillen effectief te benutten.

  11. Online training: Feedback vragen, geven en ontvangen

   Je bent geoefend in het geven van feedback die je gesprekspartner ook gemakkelijk van je accepteert. Hoe je hier een goed begin mee maakt en hoe je deze vaardigheden toepast leer je in de online training Feedback geven en ontvangen.

  12. Online training: Werk maken van een feedbackcultuur

   Persoonlijke en professionele groei, vraagt om het aan elkaar feedback kunnen vragen en geven. Hoe je dat op een veilige, groeigerichte manier doet op individueel, team- en organisatieniveau staat centraal tijdens dit programma.

  13. Online training: Screen performance en screen communicatie

   Neem deel aan een open inschrijvingsprogramma om je screen performance en screen communicatie verder te vergroten.

  14. Online training: Begeleiden van en deelnemen aan virtuele sessies

   Thuiswerken vraagt om een aantal nieuwe vaardigheden en technische ondersteuning. Feedback Training & Consulting heeft hier de afgelopen jaren ervaring mee opgedaan.