Een talent dat niet dagelijks groeit, gaat dagelijks een stukje achteruit.

Online trainingen en coaching

Wij bieden al onze coachings- en trainingsprogramma's ook virtueel aan. Je kunt ze dus online - vanuit huis of werk - volgen. Wij bieden in onze virtuele en digitale programma's dezelfde kwaliteit, maar werken daarbij in kleinere groepen en met kortere sessies. Tussendoor bieden we personal coaching. Hieronder een aantal voorbeelden van het aanbod waar je gebruik van kunt maken. Op de rest van de website tref je alle andere diensten aan die nu dus ook virtueel te volgen zijn.

 

Virtuele trainingen

 1. Vind je purpose

  Heb jij zicht op je purpose en handel je er naar? Die purpose, jouw bedoeling, is voor ieder van ons uniek. Het bijzondere aan het denken en doen vanuit je purpose is dat je persoonlijk en professioneel weerbaarder wordt en je jouw potentieel vol benut.

 2. Werk maken van werkgeluk

  Werkgeluk staat vol in de belangstelling. En dat is niet zonder reden. We ervaren steeds meer stress en burn-out. We verwachten meer van onszelf en anderen. We zijn steeds perfectionistischer. Doordat we steeds meer op onszelf gericht zijn, staat ons werk

Virtual classroom en online leren

 1. Online training: Verkopen en klantgericht handelen

  In onze huidige globale en virtuele wereld is deze online verkoop- en klantgerichtheidstraining belangrijker dan ooit. Laat jou en jouw team inspireren en begeleiden door onze trainers om het beste uit jezelf en jouw team te halen in deze nieuwe omgeving.

 2. Online training: Boost je communicatie skills

  Wil je effectiever communiceren met anderen en wil je veel leren in weinig tijd, dan is deze training wat voor jou. Benut de online mogelijkheden en leer in onze virtuele classroom de kwaliteit van jouw communicatie bij zowel persoonlijke als professionel

 3. Online training: Design Sprint voor teams

  In de afgelopen maanden is onze manier van werken en samenwerken behoorlijk veranderd. Hoe ga je daarmee om als team? Wij ondersteunen teams om te gaan met dit nieuwe normaal van samenwerken.

 4. Online training: Principieel onderhandelen

  Het kennen van de basisprincipes van principieel onderhandelen betekent nog niet dat het in alle gevallen je gemakkelijk afgaat. In deze training leer je persoonlijke blokkades te doorbreken zodat je jouw vaardigheden nog meer succesvol kunt toepassen.

 5. Online training: Communicatie- en gespreksvaardigheden

  Door middel van verbindende, effectieve communicatie bouw je aan effectieve relaties, vergroot je je invloed en bereik je meer.

 6. Online training: Proactief en ondernemend gedrag

  Wat wil jij bereiken en welk gedrag gaat jou ondersteunen om die doelen te realiseren? Dat is wat je leert in deze training Proactief en ondernemend gedrag.

 7. Online training: Herkennen van en inspelen op gedrag

  Ieder mens is uniek in zijn of haar gedrag. Hoe we de dingen doen verschilt daarmee ook. Door op die verschillen in te spelen en ze effectief te benutten, wordt de samenwerking met anderen nog beter.

 8. Online training: Persoonlijke effectiviteit op een manier die bij je past

  Door aan de slag te gaan met het managen van je ontwikkelpunten, realiseer je persoonlijke en professionele groei.

 9. Online training: Brieven, e-mails en/of voorstellen en offertes schrijven

  Wat is het doel dat je wilt bereiken met je schriftelijke communicatie? Met dat als vertrekpunt ga je aan de hand van zelf ingebracht schriftelijk voorbeeldmateriaal teksten herschrijven.

 10. Online training: Cross cultureel bewustzijn, communiceren en samenwerken

  Je leert hoe cultuurverschillen een verrijking kunnen worden door miscommunicatie te voorkomen en in de samenwerking de verschillen effectief te benutten.

 11. Online training: Feedback vragen, geven en ontvangen

  Je bent geoefend in het geven van feedback die je gesprekspartner ook gemakkelijk van je accepteert. Hoe je hier een goed begin mee maakt en hoe je deze vaardigheden toepast leer je in de online training Feedback geven en ontvangen.

 12. Online training: Werk maken van een feedbackcultuur

  Persoonlijke en professionele groei, vraagt om het aan elkaar feedback kunnen vragen en geven. Hoe je dat op een veilige, groeigerichte manier doet op individueel, team- en organisatieniveau staat centraal tijdens dit programma.

 13. Online training: Screen performance en screen communicatie

  Neem deel aan een open inschrijvingsprogramma om je screen performance en screen communicatie verder te vergroten.

 14. Online training: Begeleiden van en deelnemen aan virtuele sessies

  Thuiswerken vraagt om een aantal nieuwe vaardigheden en technische ondersteuning. Feedback Training & Consulting heeft hier de afgelopen jaren ervaring mee opgedaan.

Online coaching

Zie ook Personal Coaching

 1. Virtuele coaching: Gedragsstijlen met DISC

  DISC is een praktisch en toegankelijk kleurenmodel dat je inzicht geeft in jezelf en anderen. Leer je eigen persoonlijke profiel kennen, vergroot je effectiviteit en verbeter je samenwerking met anderen.

 2. Virtuele coaching: Feedback vragen, geven en ontvangen

  Wil je één op één met een performance coach aan de slag om effectiever te worden in het vragen, geven en ontvangen van feedback? Kies dan nu voor de virtuele mogelijkheid om specifiek aan de slag te gaan met dat waar voor jou de groeipotentie zit.

E-learning en online trainingen ontwikkelen en verzorgen

Klik hier voor het uitgebreide aanbod van inspirerende e-learnings.

 

 1. Digitaal leren

  Ook als het fysiek elkaar ontmoeten niet wenselijk is, blijft leren en ontwikkelen iets dat prima mogelijk is. Of je nu een onderwijsinstelling, opleidingsinstituut of leverancier van assessmentinstrumenten bent.

 2. Zelf digitale leermodules ontwikkelen

  Wil jij zelf een e-cademy oprichten, e-learning modules leren ontwikkelen voor je eigen organisatie?