Vergeet wie je dacht te zijn, en accepteer wie je bent.

Dalai Lama

Vera Andeweg

Mijn passie

Je  hebt geen toverkracht nodig om je leven te veranderen. Alle kracht die je nodig hebt, zit in jezelf.
J.K. Rowling

Niets is mooier dan mee mogen reizen met mensen en hen tijdens die persoonlijke leiderschapsreis tot inzichten te laten komen. Wat wil je nu echt? Waar loop je tegenaan? Waarom doe je de dingen die je doet? Waar haal je energie uit? En welk effect heb je op anderen of op het systeem of de organisatie? Allemaal vragen die je tegenkomt tijdens zo’n reis. Doel is om ervoor te zorgen dat je zowel zakelijk als privé effectiever wordt. Dit op een dusdanige manier dat zowel jij als je organisatie zich er goed bij voelen.

Mijn expertise

Vanuit oprechte betrokkenheid ben ik in staat te onderzoeken wat de werkelijke coachvraag is bij mijn cliënten, deelnemers of bij teams. Bij persoonlijke vraagstukken gaat het vaak om de acceptatie van het leven zoals dit zich aandient en daarmee in het reine te komen. Uit eigen ervaring weet ik hoe belangrijk dat is. Ik werk vanuit meerdere invalshoeken waaronder NLP, Transactionele Analyse en Voice Dialogue. Daarnaast maak ik onder andere gebruik van het systemische perspectief op families en organisaties. 

Mijn stijl

Ik ben sterk gericht op het zoeken naar en aanpakken van oorzaken. Mijn stijl laat zich het beste karakteriseren als betrokken, spiegelend, nieuwsgierig, oprecht, praktisch, enthousiast en mensgericht.