Wees jezelf, er zijn al zoveel anderen.

Loesje

DISC certificering

Door je eigen gedrag te kennen, weet je nog beter waar je kwaliteiten en valkuilen liggen. Daarnaast is het goed om het gedrag van de ander te herkennen en er op de juiste manier op in te spelen. Als je anderen inzichten wilt geven in hun eigen gedrag en hoe ze overkomen bij anderen, is het handig om je te laten certificeren voor het DISC-gedragsanalyse instrument.

Schrijf je direct in

Met de DISC gedragsanalyse wordt gemeten op welke manier een respondent omgaat met uitdagingen, mensen, veranderingen en procedures. Feedback Training & Consulting brengt aan de hand van de DISC scores de unieke gedragsstijl van een individu in kaart. Elke gedragsstijl kent zijn eigen kwaliteiten en valkuilen. Met behulp van de gedragsanalyse worden deze kwaliteiten en valkuilen zichtbaar en bespreekbaar gemaakt. Dit levert waardevolle informatie op voor medewerkers, teams en organisaties.

Medewerkers, coachees en teams ervaren de DISC gedragsanalyse als een waardevol hulpmiddel in hun persoonlijke en professionele ontwikkeling en in de samenwerking met anderen. De gedragsanalyse geeft teams een universele taal, DISC, waardoor er effectiever gecommuniceerd wordt. Organisaties hebben met de gedragsanalyse een sleutel in handen tot onder andere effectief people management en coachend leiderschap.

Wat levert deze training jou op?

Als je deze training hebt gevolgd ben je in staat om deze DISC analyse in te zetten bij jouw collega’s, coachees of klanten. Daarnaast leer je hoe je deze analyse nabespreekt en op een professionele manier inzet binnen je eigen organisatie of als je externe opdrachten uitvoert.  

Na deze DISC certificeringstraining kun je onder andere:

  • De DISC gedragsanalyse lezen en interpreteren
  • DISC gedragsstijlen herkennen en daarop inspelen
  • De DISC gedragsanalyse nabespreken
  • Effectief leren communiceren in de werkomgeving
  • Bijdragen aan de verbetering van teamprestaties
  • Individuele medewerkers helpen in hun ontwikkeling middels zelfinzicht
  • Managers ondersteunen in het coachen van hun team of afdeling

De DISC certificering duurt één dag. Voorafgaand aan deze training vindt er een persoonlijke nabespreking plaats van je eigen profiel. De training vindt live op één van onze locaties plaats of online. De investering bedraagt € 695,00. Dit bedrag is exclusief btw en inclusief certificaat, rapportage en (digitaal) beschikbaar gesteld naslagmateriaal. Daarnaast krijg je toegang tot alle systemen voor officieel gecertificeerde DISC consultants.

Op de volgende data wordt de training verzorgd. Klik op een rij hieronder om je direct voor die data in te schrijven.
We bieden onze programma's ook aan in Engels, Duits, Frans of Spaans. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.