Een talent dat niet dagelijks groeit, gaat dagelijks een stukje achteruit.

Drijfveren Certificering

Onze drijfveren bepalen wanneer je in actie komt en waarom. Ze geven inzicht in waar je je bed voor uitkomt, waar je op afknapt of welke prikkels je nodig hebt om plezier en voldoening uit je werk te halen. Wil jij bij anderen deze inzichten boven water krijgen, laat je dan certificeren voor de drijfveren analyse.

Schrijf je direct in

Door zicht te krijgen op drijfveren weet je wat jou en anderen motiveert. Van daaruit kun je gericht actie ondernemen en zul je succesvoller zijn in het leven. Dit onder andere doordat je gemakkelijker doelstellingen haalt op een manier die zowel goed is voor jou, anderen, je team, organisatie en/of klanten.

Als je deze training hebt gevolgd ben je in staat om deze drijfveren analyse in te zetten bij jouw collega’s, coachees of klanten. Daarnaast leer je hoe je deze analyse kunt nabespreken en op een professionele manier kunt inzetten in het bedrijf waar je werkzaam bent of een externe opdracht uitvoert

Bij dit certificeringsprogramma:

  • Krijg je inzicht krijgen in de zes verschillende drijfveren van Spranger.
  • Leer je de drijfveren analyse interpreteren en nabespreken.
  • Draag je bij aan het werkplezier van anderen.
  • Creëer je betrokkenheid bij het werk van coachees of medewerkers door de juiste stimulans te geven.
  • Ontwikkel je het potentieel van mensen.
  • Ondersteun je managers bij het intrinsiek motiveren van medewerkers.
  • Draag je bij aan een cultuur van respect in de werkomgeving.

De drijfveren - certificering duurt één dag. Voorafgaand aan deze training vindt er een persoonlijke nabespreking plaats van je eigen profiel. De training vindt live op één van onze locaties plaats of online. De investering bedraagt € 695,00. Dit bedrag is exclusief BTW en inclusief certificaat, rapportage en (digitaal) beschikbaar gesteld naslagmateriaal.

De data worden in onderling overleg met u vastgesteld.
We bieden onze programma's ook aan in Engels, Duits, Frans of Spaans. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.