Wie stopt met beter te worden, stopt met goed te zijn.

Online training: Brieven, e-mails en/of voorstellen en offertes schrijven

Schrijf je direct in

De aanpak

  • De training start met een korte inspirerende e-learning. Daarin krijg je een goed beeld van de do’s en don’ts rondom klant- en doelgericht schriftelijk communiceren.  
  • Tijdens drie sessies van anderhalf uur oefen je aan de hand van de correspondentie die jij voert met klanten, collega’s of stakeholders. De online trainer heeft via een videoverbinding contact met jou en de andere deelnemers en ondersteunt je bij het realiseren van je leerdoelen.
  • In virtuele break-out rooms ga je regelmatig in groepjes uit elkaar om schrijfopdrachten uit te voeren en te oefenen. Zo werk je aan je eigen persoonlijke en professionele groei.

 Wat heb je nodig?

  • Een rustige ruimte waarin je vanachter een computer met webcam en een goede internetverbinding contact kunt maken.
  • Geluid. Een headset is daarbij handig maar niet noodzakelijk.
  • Eén e-mailadres waarop je de inloginstructie ontvangt voor de e-learning en voor het meeting platform waar je de trainer en de andere deelnemers ontmoet.

Data

Dit programma start wekelijks. Met de deelnemers worden de sessietijden vastgesteld. Dit kan overdag en/of ’s avonds zijn.

De training in het kort

Wat is het doel dat je wilt bereiken met je schriftelijke communicatie? Met dat als vertrekpunt ga je aan de hand van zelf ingebracht schriftelijk voorbeeldmateriaal teksten herschrijven. Er is aandacht voor de structuur en opbouw van je teksten en hoe je ze qua inhoud en vorm laat aansluiten bij je doelgroep. Een praktische training die direct leidt tot teksten die het verschil maken.

We bieden onze programma's ook aan in Engels, Duits, Frans of Spaans. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.