The first step towards getting somewhere is to decide that you are not going to stay where you are.

Online training: Train de online trainer

Schrijf je direct in

De training Train de online trainer is relevanter dan ooit. Laat je persoonlijk begeleiden en haal het beste uit jezelf en je deelnemers.

Doel

In deze online training ligt de focus op hoe je op een natuurlijke manier je workshop of training online verzorgt. Met de juiste screen performance en screen communication komt je boodschap professioneel over en bereiken je deelnemers hun ontwikkeldoelen.

Doelgroep

Trainers, opleiders, agile coaches en iedereen die trainingen, workshops of inspiratiesessies verzorgt via een online platform.

De voorbereiding

Om tijdens de vier online trainingssessies vooral praktisch te kunnen oefenen, ontvang je voorafgaand aan de training een voorbereidende checklist zodat je er qua techniek klaar voor bent. Desgewenst stellen we met onze Hulp op afstand je computer en overige apparatuur zo in dat alles klaar staat voor inspirerende sessies. Wat je nodig hebt is een (gratis) Zoom of Microsoft Teams abonnement van waaruit je sessies kunt verzorgen, een webcam en een headset. 

Daarnaast ontvang je ter voorbereiding een aantal video tutorials die je wegwijs maken hoe je deelnemers uitnodigt voor een online training en hoe je een sessie start. De verbindende en gestructureerde manier waarop je jouw training leert openen, maakt dat deelnemers zich vertrouwd gaan voelen met video als ontmoetingskanaal en snel leren hoe de techniek aan hun kant werkt. Bovendien leer je zaken als documenten, PowerPointpresentaties, video’s en overige zaken delen en hoe je gezamenlijk zaken (op een digitaal whiteboard) kunt uitwerken en vastleggen.

Door die voorbereiding kunnen we tijdens de live sessies daadwerkelijk aan de slag met jouw eigen training of workshop.

Structuur, interactie en oefeningen

  • Op een gestructureerde manier leer je een onderwerp introduceren en een inhoudelijk sterke boodschap over te brengen die voldoet aan een aantal online vormvoorwaarden.
  • Interactie leer je op een inspirerende en effectieve manier aangaan met je deelnemers. Daaronder valt bijvoorbeeld het werken met break-out rooms waarmee je de totale groep kunt opdelen in kleinere groepjes die werken aan opdrachten of praktisch oefenen. Je kunt zelfs rollenspellen uitvoeren, opnemen op video en nabespreken.  
  • Elke module weet je samen met je deelnemers af te sluiten op een manier dat de vertaalslag van het geleerde naar hun dagelijkse praktijk succesvol wordt gemaakt.

Tot slot

Omdat de training of workshop die jij online gaat verzorgen centraal staat, ben je na afloop van dit virtuele programma in staat om vol zelfvertrouwen en met impact jouw deelnemers te inspireren.

Investering

Voor deze interactieve, praktijkgerichte training die bestaat uit vier sessies van anderhalf uur investeer je € 495,00. Dit bedrag is exclusief btw, inclusief video tutorials en een naslagtekst. De kleine groepsgrootte waarin wordt getraind, zorgt voor persoonlijke aandacht en een maximaal rendement.

Waarom kiezen klanten voor...

Waarom kiezen klanten voor het Train de online trainer programma?

  • Feedback is al meer dan twintig jaar opleider van docenten, trainers, coaches, consultants, agile coaches en interne opleiders en begeleiders. Vanuit die ervaring weet ze hoe vanuit die rollen doelstellingen zijn te realiseren.
  • Deze en andere online trainingen worden verzorgd door een gespecialiseerd team van online trainers waardoor je kunt leren van de praktijkervaringen van opleiders die zelf dagelijks in de klei staan van het virtueel trainen.
  • Kortom, online leren zit in ons bloed net zoals online coaching, het ontwikkelen van digitale leermodules, e-learnings en blended leertrajecten.  

Optioneel

Wanneer je een volledig ingerichte studio wilt inclusief verlichting, pop-up achtergrond scherm, computer, professionele camera en reversmicrofoon, dan maken we samen met onze partner op technisch gebied graag een offerte. Zoals vermeld is dat voor het volgen van deze training niet noodzakelijk.

We bieden onze programma's ook aan in Engels, Duits, Frans of Spaans. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

STAP-subsidie

Deze training kan gevolgd worden met STAP-subsidie. Klik hier voor al onze trainingen met STAP-subsidie