Weten wat je doet en doen wat je weet.

TMA teamanalyse training

Ben je bekend met de TMA talentenanalyse en ben je benieuwd naar de drijfveren, talenten en competenties van het team waar je mee werkt, maak dan gebruik van de TMA teamanalyse. Feedback Training & Consulting is strategisch business partner van EHRM Vision en zorgt ervoor dat u naast de TMA talentenanalyse ook ook kunt certificeren voor de TMA teamanalyse.

Schrijf je direct in

De TMA teamanalyse combineert maximaal tien profielen van mensen die samen een team vormen. De analyse verzamelt de TMA profielen van de teamleden en genereert een overzichtelijk rapport dat direct inzichtelijk maakt waar de talenten en de knelpunten van het team liggen.

Wat levert deze certificeringstraining jou op?

Als je deze training hebt gevolgd ben je in staat om gebruik te maken van de TMA teamrapportage. Daarnaast krijg je tijdens deze opleidingsdag concrete handvatten voor het uitvoeren van een teamsessie. Je maakt kennis met de nieuwe teamrapportage en een aantal werkvormen die je zelf kunt toepassen. Bovendien besteden we aandacht aan het TMA protocol van de TMA teamanalyse training.

Na afloop van deze ééndaagse certificeringstraining ontvang je een TMA Team Professional Certificaat en heb je de volgende kennis, kunde en vaardigheden:

  • Je weet de nieuwe teamrapportage optimaal te benutten
  • Je hebt concrete werkvormen die je kunt toepassen binnen jouw teamsessies
  • Je hebt inzicht in het TMA protocol omtrent een teamsessie
  • Je kunt zelfstandig een teamsessie uitvoeren met behulp van de nieuwe TMA teamanalyse

Criteria voor het deelnemen aan de training

Voorwaarde voor deze nieuwe teamanalyse training is dat je TMA professional bent. De training is verplicht om de nieuwe teamanalyse te mogen gebruiken, zodat de kwaliteit gewaarborgd blijft.

Trainingsmateriaal

Bij de training zijn inbegrepen:

  • TMA trainingsmateriaal en achtergrondinformatie
  • Toegang tot het TMA-systeem om zo zelf de rapportages aan te vragen voor de betreffende kandidaten

De prijs voor dit ééndaagse certificeringsprogramma bedraagt € 895,-. Dit bedrag is exclusief btw, inclusief trainingsmaterialen ter waarde van € 250,-, waaronder een TMA Teamgame.

Deze training is ook incompany te volgen, als maatwerk voor de specifieke situatie die geldt binnen jouw organisatie. Feedback maakt graag een voorstel.

Wanneer je nog vragen hebt, mail die dan gerust naar info@feedbackconsulting.nl of bel 0168-471769.

STAP-subsidie

Deze training kan gevolgd worden met STAP-subsidie.

Deze subsidie is voor particulieren. Het bedrag is maximaal € 1.000,- en wordt berekend over het investeringsbedrag inclusief BTW.

De investering voor deze training is inclusief BTW € 1.082,95. Met € 1.000,- STAP-subsidie wordt de investering voor deze training € 82,95

Op de volgende data wordt de training verzorgd. Klik op een rij hieronder om je direct voor die data in te schrijven.

We bieden onze programma's ook aan in Engels, Duits, Frans of Spaans. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

STAP-subsidie

Deze training kan gevolgd worden met STAP-subsidie. Klik hier voor al onze trainingen met STAP-subsidie