Weten hoe het werkt weten we niet, wel dat het werkt

Systemisch werken (familie- en organisatieopstellingen)

Maak kennis met de verschillende unieke toepassingsmogelijkheden van Systemisch werken. Leer werken met familie- en organisatieopstellingen. Dit doe je door zelf vraagstukken in te brengen en representant te zijn rondom dat wat andere deelnemers willen onderzoeken. Ervaar de unieke aanpak om op individueel, team- en organisatieniveau zicht te krijgen op waarom zaken zijn zoals ze zijn en om patronen te doorbreken die de gewenste situatie in de weg staan.

Schrijf je direct in

Ineffectieve patronen op individueel-, team- en organisatieniveau doorbreken.

Organisatieopstellingen geven een goed overzicht van de organisatie en het welbevinden van de verschillende leden, afdelingen, klanten en andere belangrijke elementen. Het model is afgeleid van familieopstellingen. Bij een familieopstelling zoekt iemand uit een groep enkele mensen die de leden van zijn familie representeren. Hij stelt hen vervolgens op in de ruimte in relatie tot elkaar. Het bijzondere is dat zodra deze representanten hun plaats hebben ingenomen, ze zich voelen en gedragen zoals de mensen die ze representeren, hoewel ze die niet kennen. Op deze manier krijgen we door middel van de opstelling een helder beeld over datgene wat er in het familiesysteem speelt. Als we deze methode toepassen op organisaties, dan krijgen we een goed overzicht van de organisatie of het team, hoe die zichzelf vastzet en kan vanuit daar toegewerkt worden naar een oplossing of naar het accepteren van dat wat is. Omdat datgene wat zich op team- of organisatieniveau voordoet vaak mede zijn grond kent in de familiesystemen van betrokkenen, staan beide centraal in de opleiding Systemisch werken.

De prijs voor dit achtdaagse programma Systemisch werken (familie- en organisatieopstellingen) bedraagt € 2.750,-. Dit bedrag is exclusief btw, inclusief materiaalkosten en verzorging.
Deze training is ook incompany te volgen, als maatwerk voor de specifieke situatie die geldt binnen jouw organisatie. Feedback maakt graag een voorstel.
Klik op 'Direct inschrijven' of vraag eerst meer informatie op door op 'Gesprek met adviseur' te klikken.

Op de volgende data wordt de training verzorgd. Klik op een rij hieronder om je direct voor die data in te schrijven.

We bieden onze programma's ook aan in Engels, Duits, Frans of Spaans. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.